0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de aracımı alalı bir hafta oldu ama öyle bir sorunla karşılaşmadım bence serviste bi baktırın, bu arada bilginiz olsun sizin sesinizi alan mikrofon tavanda gözlük koyma bölümü ve aydınlatmanın olduğu yerdeki küçük deliklerdir, orayı örten birşey falan varsa diye söylüyorum...
Merhaba arkadaşlar;Aracımı 1-2 haftaya kadar bakıma götüreceğim ve götürdüğümde soracağım ama öncesinde size danışmak istedim. Bluetooth ile telefonumu araca bağlayıp arama yaptığımda ben karşı tarafın sesini sorunsuz alıyorum fakat karşı taraf benim sesimi çok kötü alıyor. İletişim kurmakta güçlük çekiyoruz. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu aranızda? Sorunu çözebildiniz mi?Teşekkürler.
Merhaba,Bir kez ben de yaşadım bu durumu, o sırada araç eşimdeydi, ses te problem olduğunu söylediğimde havalandırmanın çalıştığını söylemişti ve gerçekten havanlandırmayı kapattıktan sonra sorun kalmamıştı.Daha sonra aynı problemi yaşamadık. Siz bu problemi sürekli yaşıyorsanız ve sorun yaşandığı anda havalandırma/klima çalışıyorsa önce havalandırma ızgaralarınızın yönünü değiştirip sonra da havalandırmayı kapatıp bir deneme yapabilirsiniz.Bu şekilde sorunun kaynağının hava akımı olup olmadığını anlamış olursunuz ve servise şikayetinizi daha net olarak iletebilirsiniz.
Teşekkür ederim. Havalandırmadan da değil malesef. Umarım serviste çözerler. Çünkü çok önemli benim için.
Umarım çözüm bulabilirsiniz zira aracın üzerindeki set sesi gerçekten çok kaliteli bir şekilde iletiyor normalde.Yukarıda yazdığım sıkıntıyı sadaece bir kez yaşadık. onun dışında ses iletiminde gayet temiz ve başarılı çalışıyor.
Bu akşam bir de telefonun araç modu ile bağlanmayı deniyeceğim. Bakalım bir değişiklik olacak mı? Telefondan telefona da farkedebiliyormuş. Bir de eşimin telefonu ile bağlanınca nasıl bir bakıcam.
Size fikir vermesi açısından şu ana kadar kullandığımız ve bir şikayetimiz olmayan eşime ve bana ait eski ve yeni 4 farklı cihazı yazayım;Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy S4, LG G2 32 Gb, LG Nexus5 32 Gb.