0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şahsen 15.000 de bir filtre değişimi yapıyorum ve araçtaki bariz çekiş farkını hissediyorum. En kısa zamanda değişim yaptırın ve aracın stop etmesiyle gaz yememesiyle bundan başka sıkıntılara yol açabileceğini unutmayın derim. "Zaten araç yolda kalır, hissedersiniz yorumlarına katılmıyorum". Bakımsız araç her zaman sürprizlere açıktır. Kötü sürprizlerle karşılaşmazsınız inşallah...
işte tırsmıyor değilim arada benzinle de kullanıyorum aslında ama filtre değişmeli anlaşılan ilk etapta kendime romanodan anlayan ankarada iyi bir servis bulmak olacak
romano mu ? az yakıyor ama servisi sanırım türkiyede yok. yani çekip gitmişler.. elinde parça ve kablosu olanlara bile ulaşamamıştım. siz nerede taktırdınız bu markayı ? ayar yapılmayabilir ama filtre için illaki markanın servisine gitmeye gerek yok.
Lpg filtresi değişim periyodu 10-15 bin km olarak belirtiliyor. Bende ilk defa 10 bini doldurduğumda değişime gitmiştim lpg servisine. 50 tl alıp aracın yazılım ve kalibrasyonuna bakılmıştı. Aracınızın yakıtından şikayetiniz varsa gidin bi gösterin bence; yok aracınızın çekişi çalışması normalse kendiniz çıkarıp bi hava tutsanız bile yeterli. Avensiste 35 bin km oldu hala ilk günki filtre ve hala çalışıyor bilmem anlatabildim mi...