0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben yıllardır aracıma mobil koyduruyorum başka yağ koydurmam. Yanlış bilmiyorsa castrol kullanıcı birkaç arkadaşım eksiltme yaptığını mobilde bunun olmadığını söylemişti.
30. bin km ye kadar serviste 10-40 mobil 2000 koymuşlardı.40 bin bakımında mobil 5-30 koydurdum servisten bi abim getirdi ve bakımını onunla beraber yaptık. Yağ ile ilk izlenimlerin öncekine göre daha sessiz ve alt devirlerde daha canlı araba gerçekten değişti.
Tam sentetik olmasının faydalarından işte..
Benim araç 36.000 de. Aldığımda 32.000 deydi ve yetkili serviste 3 bakımdır 10W/40 konulmuş. 40.000 bakımında ilk işim Castrol Magnatec 5W/30 tam sentetik koymak olacak. Daha önceki araçlarımda da kullanmıştım. Umarım daha memnun kalırım şu ankine göre...
Aytaç hatırlarsan buluşmamızda Ahmet bana da 5/30 Mobil ESP kullan demişti. Ben 90000km bakımda Castrol Edge 5/40 koydum fakat diğer bakımdaMobil 1 ESP 5/30'a geçeceğim.
Geç Bülent. Senin araç dizel miydi? Egr varsa, ESP olan tam uygun olur zaten.
Evet kardeşim dizel 2009 Auris.Ben de DPF yok demiştim ahmet'e, o da farketmez sen kullan yakıttaki düşüşü ve aracın sessizliğini göreceksin demişti.