0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abdulkadir Bey port bagaj gayet güzel duruyor. Aracın duruşunu değiştirmiş ve fonksiyonelliğini arttırmış.
Abdülkadir kardeş güle güle kullan güzel olmuş aracın ara barları nereden aldın bende Yeti için ara bar ve bisiklet taşıyıcı araştırıyorum.
Arabanızla 1-2 ay kadar önce Gölcük'ten geçmiş olabilir misiniz acaba Yolda giderken görmüştüm jant renginizden siz olduğunuzu düşünmüştüm?
vallahi çok ilginçmiş. oralardan hiç geçmedim. benim aracım zaten sayılı piyasada. ben bile seyir halindeyken şu ana kadar iki kere gördüm. istanbul gibi bir yerde düşünün. birde jantları mat siyah kaplama aynı araç. şaşırdım
Arabanın birebir aynısı olduğuna eminim jant rengine kadar Golcukten Izmite dogru gidiyordu trafiğin yavaşladığı bir yerde gordum onun icin eminim eğer siz de hiç gelmediğinize eminseniz arabanızın ikizi var demek
Port bagaj yakıt mikatarını biraz arttırır. Kullanım tarzınızı bilmiyorum ama sakin kullanıcı iseniz zaten sorun yok.110 kmh tan sonra fark belli oluyor
@Abdulkadir Enes KIRAL (27351) Ben buldum Abdülkadir Bey.
abi eyvallah. yok biliyorum açtığımı. aradım taradım çıkmartamadım. ilk sayfada hemen çıkması lazımdı. size zahmet onu silinde aytaç abi. fazlalık yapmasın. Mesaj Birleştirildi: Kasım 12, 2014, 23:01:29hasan bey için bu fotoyu koymam gerekti. o yüzden canlandırdım başlığı.
daha önce aynı isimde başlık açtığımı biliyorum ama bulamadım bir türlü.