0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar herkese merhaba;2007 auris elegant 1.6 aracıma 6 ay önce lpg taktırdım sorunsuz kullanıyordum. 10000 km yi devirdim. akşamları çıkıp dolaşırken farkettim daha öncede varmıydı bilmiyorum ama ben farketmemiştim. 1. ve 2. vitesde düşük devirde kullanırken 1500 devirin biraz üstlerinde araba sekiyor gibi silkeliyor gibi sinir bpzucu şeyler olmaya başladı. buji ve bobini değiştirdik lpg de bir sorun çıkmadı başka neden olabilir başına gelen var mı? şimdiden teşekkürler
yener özşimşiristanbul bahçelievlerde oturuyorum. harita kadastro işi yapıyorum2007 model toyota auris elegant ım var tüplü ve memnunum
yani tahmini söledim biraz geçmiş olabilir. ama lpg taktırdıktan sonra baya 3 sefer istanbul konya yaptım. tüpüde istanbulda taktırmıştım. servisim aurislerin orjinal kullandığı bujiyi takmalısın yoksa performansı düşer dedi dento ydu sanırım markası 100.000 km gidermiş o bujiyle. yarın birde gaz kelebeği mi ne onu sökecekler sizce alakası varmıdır?
esenyurtta aslan lpg de taktırmıştım. ben lavota istemiştim ama ordaki usta atikerin obd2 sisteminin yeni olduğunu ve toyotalarda iyi olduğunun garantisini verince onu taktırmıştım. yani performans konusunda yakıt konusunda gerçekten hiç üzmedi arıza lambasıda yakmadı. ayarına ve enjektörlerine baktırdım ama bir sorun yok dediler? sabit devirde gidemiorum resmen araçta.
yarın dediğinizi yaptıracam sonucu yazarım ahmet abi. ama dediğim gibi benzinde bindim ondada aynı sorun vardı. yarın tekrar baktıracam. çok teşekkürler
ahmet bey merhaba,Bu OBD fişi nerede? ustaya gitmeden kendim deneme yapabilirmiyim.
Ahmet abi benim de 2006 Corolla var sedan 84 binde toyan bakımlı 81 binde 80 bin agır bakımları yapılmış LPG YOK benzinli araç .Bahsi geçen alt devirlerdeki hafif titreme bazen benim aracımda da oluyor .Aracın 80 bin bakımında bütün bakımları yapılmış Yalnız tek dikkatimi çeken geçen hava filitresinin hortumunu çıkardım kelebeğin önü temiz ama arkası leş gibi katran olmuş gibi duruyor bu hafif silkelemeyi burası yapma ihtimali var mı .Onun dışında 80 bin agır bakımında benzin filitresine kadar değişmiş.Birde 97 oksan Shell nitro koydum acaba o mu yapıyor .Çünkü üst devirler arabada çok canlı hani denedim yüksek hızlarda hiç problem yok