Gönderen Konu: Traxxas Revo 3.3 almayı düşünüyorum  (Okunma sayısı 4156 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota corolla 1.4d-4d premium
    • Elkar oto fren servisi (büyük araç)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: '13
  • 79 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
Traxxas Revo 3.3 almayı düşünüyorum
« : Mayıs 18, 2014, 20:14:27 »
Arkadaşlar kolay gelsin kaç gündür kafamdan revo 3.3 almayı düşünüyorum fakat fiyatları çok uçuk bildiğiniz uygun fiyatlı bir revo varmıdır
Düştük bir japon sevdasına Allah ayırmasın ...

Toyota Club Türkiye

Traxxas Revo 3.3 almayı düşünüyorum
« : Mayıs 18, 2014, 20:14:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Traxxas Revo 3.3 almayı düşünüyorum
« Yanıtla #1 : Mayıs 18, 2014, 20:25:33 »
traxsas revo şase olarak offroadta devrim yaratti halen cok raabet goruyor normaldir , butceniz nekadar ona gore tavsiyede bulunalim ama niyro yeni basliyorsaniz iskenceye donusebilir ilk basta .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 79 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mayıs 18, 2014, 20:29:03 »
açıkcası ben tamirciyim büyük tırlar ile uğraşıyorum ama bu alacağım oyuncağa yeteri kadar vakit ayırıp ayıramıyacağımı bilmiyorum daha önce hiç kullanmadım ilk olacak ama iyisi olsun istiyorum fakat ayda yılda bir kullanacağım oyuncak için 1900 tl gözüme geliyor bütçe olarak 500 civarı düşünüyorum komik bi rakam bu hobiye göre ama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 18, 2014, 20:33:35 »
Şimdi size bir takım sorularım olacak...

-Daha önce RC araç kullandınız mı?
-Kullandıysanız nitrolu muydu ve ya sıvı yakıtlımıydı?
-Kullanmadıysanız neden nitrolu?

Şahsi fikrimi şöyle genel bir özet geçeyim, öncelikle genelde nitrolu araçların sesine vurulur insanlar sizinkide böyle bir heves mi bilemiyorum ancak ses olayı bana göre bu hobiye ters çünkü bunu zevk almak için yapıyoruz o sese ne kadar bayılsakta 5dakika sonra bayıyor malesef hani şöyle düşünün abarth egzozlu bir araçla şehir içinde zevk alırsın ama biraz uzun yola cıkdtıgında eziyet olmaya başlar. Yok yinede razıyım derseniz örneğin boş vaktiniz gece oldu cevredekiler rahatsız olur bazen gündüz bile rahatsız olabilirler insanlık hali ve tecrübeyle sabittir bu olaylar...

Gelelim kullanım olayına önceden elektrikli araçlar pek revaçta değildi ancak gelişen teknoloji ile Li-Po dediğimiz pillerle bi e revo ile 45 dk 1 saat kullanabilirsiniz ve performansta kesinlikle nitrolu ile aynı olacaktır. Uzun süre kullanmayacagınızda pilleri uygunca boşaltıp koyun bi kenara kalsın sarj edin kullanın,  ama yakıtlı yok fitre temizle yok her kullanımdan sonra temizle bence bir sürü dert. He temizlemezsen ne olur çok bir zararı olmaz belki ama sonuçta bakarsan bağ olur bakmazsan malum....

Su olayından bahsedebilirsiniz sonuçta yakıtlıda da servo vs elektroniktir ikiside aynı ölçüde su geçirir önlem almadıysanız plasti dip vs....  Sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırız Mehmet arkadaşımız ve Mesut abide konuyu görünce yazarlar zaten...

Öncelikle ona oyuncak demeyin o bir model araç :lol:

Edit: Yazmış bile :lol:

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 18, 2014, 20:34:47
açıkcası ben tamirciyim büyük tırlar ile uğraşıyorum ama bu alacağım oyuncağa yeteri kadar vakit ayırıp ayıramıyacağımı bilmiyorum daha önce hiç kullanmadım ilk olacak ama iyisi olsun istiyorum fakat ayda yılda bir kullanacağım oyuncak için 1900 tl gözüme geliyor bütçe olarak 500 civarı düşünüyorum komik bi rakam bu hobiye göre ama

O Rakama göre ancak elektrikli  ve bir ufak modelleri alabilirsiniz  örneğin summit vxl,  e-revo vxl gibi... Bunları araştırabilirsiniz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 79 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mayıs 18, 2014, 20:39:09 »
dediğim gibi hiç kullanmadım ama video larda revo 3.3 ben burdayım diyor hem evet nitrolu olmasa da olur yeterki yere sağlam bassın diğer modeller sanki biraz daha cılız kalıyor traxxas ın yanında ama benimkisi başlangıç olacak belkide her hafta bir yerlerde gidip kullanamıyacağım ama heves işte iyi bir elektrikli model de olu uygun bütçeli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mayıs 18, 2014, 20:50:36 »
Cılız kalıyor derken ölçek farklı zaten 3.3 ayarında e-revo var ama daha pahalı :lol:  Siz mecburen dediğim araçlara bakacaksınız onlarda aynı tadı veriyor hatta vxl ler daha kıvrak :lol: He bu arada söylediğim araçlarda traxxas ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mayıs 18, 2014, 20:55:43 »
oyuncak degil bunlar model , iyuncak alacaksaniz carrefourda var 40 50tl

2000 liralik aletler oyuncak degil modeldir ve iclerinde birsiri arge yatirimi , muhendislik , birsuru reklam gideri , yedek parca stogu , vs vs vs ayni gercek araciniz gibidir hicbir eksigi yok  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 79 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mayıs 18, 2014, 20:59:41 »
Doğru haklısınız telaffuz yanlışlığı işte saygı duymak gerek adamların emeği oldukça fazla dediğiniz gibi mühendislik ürünü sonuçta sizlerinde tavsiyesi üzerine elektrikli modeller kafama daha çok yattı ama biraz cüsseli olsun benim gibi uygun e revo bulursam inş düşünücem mesut abi benim işede bi el atarsın inş çok met ediliyosun forumda zira

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 79 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mayıs 19, 2014, 23:27:39 »
Abiler bir tanıdıkta xtraxxas t~max 3.3 ve losi xxl var sıfır ayarında ama yakıtlı hangisi iyidir sizce yardım ve ne kadara alırsam iyidir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mayıs 20, 2014, 06:45:35 »
elektrikli iri cusseli olacaksa HSP nin 1/5 leri var baya iri ve malzeme kalitesi cok iyi 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 20, 2014, 08:34:02 »
Arkadaşlar kolay gelsin kaç gündür kafamdan revo 3.3 almayı düşünüyorum fakat fiyatları çok uçuk bildiğiniz uygun fiyatlı bir revo varmıdır

üstatlar varken bana laf düşmez ama naçizane yardımcı olmak isterim. öncelikle daha önceden hangi araçları kullandın. nitrolu araç kullanmış mıydın. kısaca ahmet can bey'in açıklaması gayette yerli yerinde. bu iki sorunun cevabına göre hemen ayarı verelim :)
bir de yukarılarda bir "oyuncak" ifadesi gördüm ama görmemiş gibi davrandım, sanki yokmuş gibi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mayıs 20, 2014, 11:03:50 »
cepten yazdığım için detaylı giremedim konuya ama ACD detaylı el atmış zaten olaya :D 1/5 lerdede Abdulkadir yarımcı olacaktır :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • 195 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mayıs 20, 2014, 11:25:10 »
cepten yazdığım için detaylı giremedim konuya ama ACD detaylı el atmış zaten olaya :D 1/5 lerdede Abdulkadir yarımcı olacaktır :)

valla mesut abi yardımcı olmaya yetecek kadar traxxas deneyimim var. her türlü yardımcı olurum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Mayıs 20, 2014, 13:18:25 »
üstatlar varken bana laf düşmez ama naçizane yardımcı olmak isterim. öncelikle daha önceden hangi araçları kullandın. nitrolu araç kullanmış mıydın. kısaca ahmet can bey'in açıklaması gayette yerli yerinde. bu iki sorunun cevabına göre hemen ayarı verelim :)
bir de yukarılarda bir "oyuncak" ifadesi gördüm ama görmemiş gibi davrandım, sanki yokmuş gibi :D

Başkan ben seni unutmuşum kusura bakma ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • 195 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Mayıs 20, 2014, 13:30:48 »
Başkan ben seni unutmuşum kusura bakma ::)

estağfirullah hocam olur mu öyle şey  :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Mayıs 20, 2014, 13:41:41 »
estağfirullah hocam olur mu öyle şey  :tamam:

Olur tabi, bu hobinin en çok ihtiyacı olan şey emeğe saygı, biz kendi içimizde bunu kıymetini bilmezsek vay halimize ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 79 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mayıs 20, 2014, 14:04:17 »

abi tamam :D yerin dibine girdim resmen oyuncak diye kaçırdık ağzımızdan bu kadar ciddi çalışmalar olduğunu inceledikçe öğrendim daha önce hiç model araç kullanmadım ama tamirciyim mekaniğe elim az çok yatkındır

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 20, 2014, 14:07:57
dediğim gibi bir akrabada traxxas 3.3 dedi revo değilmiş bi o var birde loris var losi xxl daha büyük dedi ama hem piayası nasıl bana kaça maal olur onu bilmiyorum hemde losi mi iyi traxxas mı unu pek bilmiyorum ama kalbimde yeri olan traxxas revo 3.3 hayranım o araca fakat maliyetli biraz benim bütçe ennn fazla 500 aslında ikinci el temiz de olabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '08
  • 46 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mayıs 20, 2014, 14:31:47 »
Hmmm.. benim de el atmak istediğim bir konuydu bu. Hadi bakalım ben de merakla takip ediyorum. Hayırlısı olsun şimdiden. Ben de alır isem ilk deneyimimi yaşayacağım. Daha önce carrefourdan aldığım 40 liralık oyuncaklar ile sınırlı benim tecrübem :)
Her şey suretin suretinin sureti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mayıs 20, 2014, 14:47:45 »
Benim sizlere ilk etapta söyleyeceğim sakın ama sakın güvendiğiniz en az 2 TECRÜBELİ kişiden onay almadan para bağlamayın sonra ah vah edeni çok gördük hatta kötü başladığı için hobiye küseni çok gördük malesef...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • 195 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mayıs 20, 2014, 14:48:40 »
abi tamam :D yerin dibine girdim resmen oyuncak diye kaçırdık ağzımızdan bu kadar ciddi çalışmalar olduğunu inceledikçe öğrendim daha önce hiç model araç kullanmadım ama tamirciyim mekaniğe elim az çok yatkındır

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 20, 2014, 14:07:57
dediğim gibi bir akrabada traxxas 3.3 dedi revo değilmiş bi o var birde loris var losi xxl daha büyük dedi ama hem piayası nasıl bana kaça maal olur onu bilmiyorum hemde losi mi iyi traxxas mı unu pek bilmiyorum ama kalbimde yeri olan traxxas revo 3.3 hayranım o araca fakat maliyetli biraz benim bütçe ennn fazla 500 aslında ikinci el temiz de olabilir

hakikaten bilerek yapılırsa çok zevkli bir hobidir. insan hobi ile birlikte birçok şey öğreniyor. madem tamirciyim elim yatkın diyorsun zannımca elektrikli seni kesmez. senin kanına gireyim ben hemen :D
seni benzin yakıtlıdan başlatalım hemen. he yok ben alışma evresi istiyorum öyle çok masrafa da gelemem dersen elektrikliden başlarsın. heybetli, gösterişli bir araç istiyorsan e revo çok isabetli olacaktır. e maxx da olabilir. bu söylediğim iki modelinde nitro yakıtlısı mevcuttur. ama ben bulaşma derim. gerek yok. yazık günah :D
çok marka var ama traxxas bence isabetli olacaktır. yukarıda yazdığım modellerde bu markaya aittir. bence bir araştır. almak kolay. ama önce bir bak bakalım. hem fiyatlarına hem de sürüş ve özellik olarak. kendine uygun olanı seç ve tekrardan istişare edelim. forumda birçok rc hobi ustaları var. sıkıntı yaşamazsın. yaşarsan da halledilir. acele etme, ani karar verme. sonradan parana yazık olmasın.