0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
açıkcası ben tamirciyim büyük tırlar ile uğraşıyorum ama bu alacağım oyuncağa yeteri kadar vakit ayırıp ayıramıyacağımı bilmiyorum daha önce hiç kullanmadım ilk olacak ama iyisi olsun istiyorum fakat ayda yılda bir kullanacağım oyuncak için 1900 tl gözüme geliyor bütçe olarak 500 civarı düşünüyorum komik bi rakam bu hobiye göre ama
Arkadaşlar kolay gelsin kaç gündür kafamdan revo 3.3 almayı düşünüyorum fakat fiyatları çok uçuk bildiğiniz uygun fiyatlı bir revo varmıdır
cepten yazdığım için detaylı giremedim konuya ama ACD detaylı el atmış zaten olaya 1/5 lerdede Abdulkadir yarımcı olacaktır
üstatlar varken bana laf düşmez ama naçizane yardımcı olmak isterim. öncelikle daha önceden hangi araçları kullandın. nitrolu araç kullanmış mıydın. kısaca ahmet can bey'in açıklaması gayette yerli yerinde. bu iki sorunun cevabına göre hemen ayarı verelim bir de yukarılarda bir "oyuncak" ifadesi gördüm ama görmemiş gibi davrandım, sanki yokmuş gibi
Başkan ben seni unutmuşum kusura bakma
estağfirullah hocam olur mu öyle şey
abi tamam yerin dibine girdim resmen oyuncak diye kaçırdık ağzımızdan bu kadar ciddi çalışmalar olduğunu inceledikçe öğrendim daha önce hiç model araç kullanmadım ama tamirciyim mekaniğe elim az çok yatkındırMesaj Birleştirildi: Mayıs 20, 2014, 14:07:57dediğim gibi bir akrabada traxxas 3.3 dedi revo değilmiş bi o var birde loris var losi xxl daha büyük dedi ama hem piayası nasıl bana kaça maal olur onu bilmiyorum hemde losi mi iyi traxxas mı unu pek bilmiyorum ama kalbimde yeri olan traxxas revo 3.3 hayranım o araca fakat maliyetli biraz benim bütçe ennn fazla 500 aslında ikinci el temiz de olabilir