Gönderen Konu: necvox navigasyon Yazılımı Yardım Lütfen  (Okunma sayısı 3763 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 2 kere teşekkür edildi
necvox navigasyon Yazılımı Yardım Lütfen
« : Mayıs 17, 2014, 00:20:34 »
 Yeni Aldığım  Arabamda necvox navigasyon var Ama Araç aldığı  kişi SD kartını kaybetmişi.
Sizlerden isdirhamım   herhangi bir sd karı taksam  uyarmı. ve bu yazılımı paylaşacak Beyefendi varmı.
İlginize  teşekür ediyor selamalrımı sunuyorum

Toyota Club Türkiye

necvox navigasyon Yazılımı Yardım Lütfen
« : Mayıs 17, 2014, 00:20:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: necvox navigasyon Yazılımı Yardım Lütfen
« Yanıtla #1 : Mayıs 17, 2014, 12:21:01 »
Navigasyon programı olan bi sd kartmanız yeterli olur ... Nette araştırın birçok yerde bulunuyor.. Para verip almanıza gerek yok.

Kartı takınca sadece navigasyonu tanıtmanız gerekecektir...
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 17, 2014, 12:31:33 »
Yeni Aldığım  Arabamda necvox navigasyon var Ama Araç aldığı  kişi SD kartını kaybetmişi.
Sizlerden isdirhamım   herhangi bir sd karı taksam  uyarmı. ve bu yazılımı paylaşacak Beyefendi varmı.

Ahmet bey,

İnternette bulabileceğini her türlü navigasyon yazılımını kullanmanız mümkün. Hiç bir sıkıntı olmaz. Hatta Necvox'un kendi yazılımını bile bulabilirsiniz. Ancak aracı aldığınız kişinin SD kartı kaybetmiş ifadesi biraz ilginç geldi. Bu cihazları navigasyın ağırlıklı olarak alınıyor. Ve bu kart öyle sık sık çıkarılıp takılan bir kart değil. Muhtemelen navigasyonda bir sıkıntı var ve size söyleyemediği için kaybettiğini söyledi. Yazılımı bulunca bir deneyin. Kolay gelsin.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 18, 2014, 01:34:58 »
Ahmet bey,

İnternette bulabileceğini her türlü navigasyon yazılımını kullanmanız mümkün. Hiç bir sıkıntı olmaz. Hatta Necvox'un kendi yazılımını bile bulabilirsiniz. Ancak aracı aldığınız kişinin SD kartı kaybetmiş ifadesi biraz ilginç geldi. Bu cihazları navigasyın ağırlıklı olarak alınıyor. Ve bu kart öyle sık sık çıkarılıp takılan bir kart değil. Muhtemelen navigasyonda bir sıkıntı var ve size söyleyemediği için kaybettiğini söyledi. Yazılımı bulunca bir deneyin. Kolay gelsin.
Beyeler ilginize yardımınıza  teşekür ediyorum  54 yaşındayım netende fazla anlayorum biraz araştırdım  bulamadım  necvox navigasyon Yazılımı indirecğim bir link  yazmanız mümkünmü tekrar teşekür ediyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '07
« Yanıtla #4 : Kasım 03, 2014, 06:09:34 »
naptın hocam sorunu çözebildin mi? çözememişsen eğer sana yazılımı gönderebilirim. sadece 4 gb lık micro sd kart temin etmen gerekecek. tabi bendeki yazılım necvox değil igo8 3d . aslına bakarsan çok daha iyi bir navigasyon yazılımı.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 03, 2014, 06:11:47

naptın hocam sorunu çözebildin mi? çözememişsen eğer sana yazılımı gönderebilirim. sadece 4 gb lık micro sd kart temin etmen gerekecek. tabi bendeki yazılım necvox değil igo8 3d . aslına bakarsan çok daha iyi bir navigasyon yazılımı.