0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelikle sıralın hayırlı olsun , şimdi filtrenin tadını çıkar bakalım videoda bekliyoruz hani.
bir maliyet bilgisi alalım öncelikle arkadaşım hayırlı olsun tekrardan videoyaya gerek yok buluşmada dener görürüz ankara ekibi olarak nazar degmesin güle güle kullan aracı.önce sıralı sistem sonra bu...nazar degmesin...aracın maşallahı var gerçekten.öle kalsın hep inşallah
Valla aldığın keyife göre hicbirsey degil maliyeti. Gercekten cok sevindim iyi topluyorsun arabayı..masallah gercekten..bugun bulusmada bir durum değerlendirmesi yapalım
Ama yoldan geldim araba pis
hic yikama yagmur yağacak farkli bir durum değerlendirme olcak ole birşey degil yani ibocanla birlikte ohhh valla arabayı dayadiniz dosediniz hepimizin sıkıntıları var bir el atalim diyen yok
ortama bak maşallah, aracı bitireyim , bir gün buluşma yapalım ankarada
bende ilk fotoğraftaki arkadaş, volvocu ibocana ne kadar çok benziyor diyecektim ki, gerçekten oymuş, elinize sağlık
Hava engel oldu şimdilik pazar gununu bekliyorum sen ozaman gör takim taklavati sabah baslar aksam biter ben soracamaksam size bizimde sikintilarimiz var alla alla ankara bulusmaya herzaman açık ayrica bu arada hadi bulusak deyin ve seyredin
buluşmaya gelmiyom derkennn geleceksinizzzz sorunlarım varrr benimm
Hadi hayırlı olsun Ama bir tavsiyem var para durumu nedir ne değildir bilmem ama sıkışıksa 1-2 aya kadar filtreni değiştir simota al aynı boyutta 80-90 tl civarında filtrenin kaliteli olmalı içeri toz çekmemesi aynı zamanda hava geçirgenliği yüksek olup tam anlamıyla fayda sağlaması adına. Birde filtreye soğuk hava çektirirsen en büyük farkı o zaman görürüsün tepki yakıt gidiş hepsi geri döner hayırlı olsun kazasız belasız bol hava az toz çekmeli kullanırsın inşallah
İşte şimdi bu Efsane olmuş hayırlı olsun dostum bu bir harika Lütfen gelirken şu eksozunu sakin mode alıp gel geçen bir bineyim dedim 2 gün sesten başım ağrıdı