0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hadi bakalım Mehmet, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Artık son pozları bekliyoruz. Düzce'ye yolum düşerse seni ve efsaneni görmeden geçmeyeceğim.
Nazar değmesin Mehmet. Sıfır aracını kazasız belasız kullan. Tampon ve sislerin uyumu çok iyi.
Teşekkürler abi , sisler için baya uğraştık ama güzel oldu. Yalnız kendim nazar değdireceğim galiba çok bakıyorum araca durduk yere
Kendin de bakma buraya foto da ekleme artık Bu arada iç ve plaka aydınlatmaları led mi yaptın?
Maşallah, şimdiye kadar gördüğüm en güzel corollalardan, yeni corolla'ya sahip arkadaşlar hoş görsünler ama yeni modellerden bile daha hoş duruyor. Mesaj Birleştirildi: Haziran 13, 2014, 10:48:24Mehmet bir de stopların devamında olan corolla reflektörü ile ft tamponu nereden ve kaça temin ettin?
öncelikle Allah kaza bela vermesi maşallah ön tampona bittim.tavsiyede bulunacak olursam nano koruma yaptın mı bilmiyorum ama boya taze çiziksizken nano koruma yapmalısın bence
İç aydınlatma derken abi ?Plaka aydınlatma için led koyacağım yukarı abi, oraya güzel bir şekilde lamba koyamadık malesef.Teşekkür ederim . Sinan baysal arkadaşımızdan aldım o kıbrıstan getirtmiş galiba. Fx tampon ise kayseride bi arkadaş almış servisten ondan almıştım. tampon 600 tl reflektor bana biraz kıyak geçti normal fiyatı 200tl filan.Ön tampon zaten hayalime girmeyi başardı Amin inşallah. Boya koruma yapmadım aylık olarak cila atacağım araca sizce gerekli mi ? gerekli ise ne tavsiye ediyorsunuz ?
Arka bagajdaki stoplarin arasindaki şey lamba gibi ismini bilmiyorum k.bakmayin biraz eski duruyo içinde toz varsa temizlenip sonra cila atarsaniz üzerine parlar stoplarda ayni şekilde
Reflektör , işte camını çıkartıp temizleme cesaretim daha oluşmadı biraz bineyim de o cesaret gelince söküp temizleyeceğim.