0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben o kadar fiyat tutmaz diyordum ama söylediğin rakamları buluyorum, bende şaşırdım bu ne masraftır arkadaş dedim kendi kendime . Neyse uzun soluklu binmeyi nasip eder inşallah ALLAH'ım.
Allah kaza bela vermesin Mehmet, guzel gidiyor.Sisler ilgimi cekti dikkatlice inceleyince "made in china" yazisi ilgimi sona erdirdi.Passat B4 ve Golf 4 icin Hella mercek sisler var ebat olarak da daha uygun gibi gorunuyor, bence incelemelisin.
Kolay gelsin mehmet bey, tuzlu ama tatlı bir calışma oluyor Belli. Arabanın alt korumasını değiştşrdiniz mi ilk resim dağılmış gibi sonra güzel toplamışlar. Aydınlatırsanz cok faydalı olur
Boyacıyla anlaşıyorsun ve sana şu paraya yaparım diyor fakat işe başlayınca masraf alıp başını gidiyor. Fakat en güzeli araba son haliyle kapının önüne çektiğin zaman anlarsın. Sıfır kilometre bi arabayla gezerken kimse sana bakmıyor. Artık herkezde araba var fakat bu yaşta bu temizlikte bi arabayla gezerken çok kişi ikinci bi defa bakmak için kafasını çeviriyor, bence de en güzeli bu.
ouuu şöyle bir baktımda kesinlikle orjinal rengi kalsın nasip olursa jant alacagız zaten kardeşim
maşallah baktıkça insanın içi gidiyor güzel günlerde binmeyi nasip eder allah kazasız belasız inş şu bituselfi nerden bulabilirim
Boyacıyla anlaşıyorsun ve sana şu paraya yaparım diyor fakat işe başlayınca masraf alıp başını gidiyor. Fakat en güzeli araba son haliyle kapının önüne çektiğin zaman anlarsın.
Yeni fotoğraflar bekliyoruz Mehmet...
Sari çok dikkat çeker tam spor olur ama agir olsun dersen gunmetal
Çok zevkli ve bir o kadar da meşakatli bir iş. Bu özveriyle istediğiniz sonucu alacağınızdan şüphe yok, istisnai efsanelerden biri olacak.Jantları değiştirme düşünceniz var mı bilmiyorum fakat profil fotoğrafınızın küçük hali bile, aracınıza o jantları ne kadar yakıştığını gösteriyordu. Bence jantları değiştirmeden devam edin. Altıma imzamı atarım.Sanayiye girildiği zaman "Olmuşken hepsi olsun" düşüncesiyle cepten çıkan rakamın haddi hesabı yok.
Kesinlikle metal renk olsun. Revizyon belli etmeli. Cafcaflı renkleri doğan şahinde görüyoruz. Efsane ise ağır araba.
Vay be Mehmet! Efsane, harbi efsane olmuş. Maşallah
abi tamponu istediğin gibi yaptırabilmişin yalnız arka plaka yerine takılan reflektörün açılıp temizlenmesi lazım gibi geldi bana biraz eski ve kararmış gibi durduyo
10 numara olmuş abi aracın.kazasız belasız
Yanından nasıl gözüküyor bilmiyorum ama işçilik çok güzel duruyor. Boya sanki fildişi rengi gibi ve harika gözüküyor. Hayırlı uğurlu olsun.