0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla yaptık bi hata nerden bilelim.
Bende bu ciladan kullanıyorum Mehmet, güzeldir 6 aya kadar koruyabiliyor iyi bakarsan. Eline sağlık.
Ben aylık olarak atmayı düşünüyorum, tabi cila elimdeki hissiyatı kaybettirmezse 2 ayda bir de yapabilirim . Ama gerçekten muazzammış.Büyük ihtimal birşey olmaz çünkü meguiars sarı şampuanını da kullanıyorum.
Mehmet dikkatimi çekti, sende bagaj yazılarını yazmamışsın. Ben arabayı boyatınca eski yazıları çöpe attım yenilerini alırım diye ama şimdi hiçbir yerde bulamıyorum. Servise sordum tamamına 350 tl gibi bir rakam istiyor. Sen bulamadığın için mi takmadın yoksa takmak istemedinmi. Nerede bulunur bu yazılar...
Orjinal special yalnız bu . Hatay bu tamponu reflektörü kıbrıstan getiren çok elemanlar var. Benim yapacağım tek şey. 93 gl ac bir araç bulmak . pandizotları ve klimayı alıp tekrar satmak .Zaten ben bu pandizotlardan aldım taktım arabaya.. Ama bi baktım bi pandizot rengi mor sonra geri verdim mecbur.
Abs ve hava yastığı orjinalde gerisini tamamlamış iyi şekide. Bu pandizot dediğim ön camın güneşlikleri mi???
93 -94glilerin pandizotları muhteşemmiş niye üst modellerde yer vermedilerse üst modellerinki berbat görsellikte sıfır düğmeler de kapı düğmesi gibi:-))))))
Bi konu açılmıştı yerli ve avrupa kasaların farkları diye orada bir kaç fotoğraf koydum farkları oradan rahatlıkla görebilirsiniz. Link : http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=60822.0
Geçen izinde Kayseri yeni sanayide benim parça aldığım yere uğradım sohbet ettik o ara biri geldi o arka yazılardan aldı fiyatıda uygundu memlekette olsam yardımcı olurdum
Sonunda birkaç gün önce buldum. Gerçi yazıların kalitesi çok iyi değil ama hiç yoktan iyidir. Biraz elden geçirdim ve rengini değiştirdim. Kenarlarında çapaklar vardı onları maket bıçağıyla düzelttim. Araba üzerine takında da resmini eklerim yorumlarınızı beklerim.
Rengini değiştirmeniz gerçekten güzel fikir farklı ve hoş duracağı kesin