0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bekliyoruz Mehmet.
Bende de bundan once AE101 GLI vardi. Cok vakit gecirmistik kendisiyle. Senin fx bir baska olmus. Masallah diyeyim. Gule gule kullan.
Sen foto koymazsan ben koyarim. Anlik fotodur. Biraz uzak ama... En soldaki arac...
Araç ben burdayım diyor
2 li fena durmamış Mehmet, Bu arada direksiyon kılıfını gayet güzel dikmişsin.
Direksiyondaki işçilik çok iyi.Oldukça yakışmış.Ürünün linki var mı ?
Teşekkürler http://www.hepsiburada.com/liste/carub-vinil-deri-sarmali-direksiyon-kilifi-siyah-br1832401/productDetails.aspx?productId=otmbrkbr1832401&categoryId=20024867
Siparişi geçersem, buluşmada bana ufak bir torpil geçip diker misin yoksa kendim dikerek elime yüzüme mi bulaştırayım ? Yancı olarak yardıma hazırım. İp ver, direksiyonu çevir vs.
Kardeşim bence egzozların hiçbirini takma düz inen tamponlarda çok egreti duruyor Direksiyon işçiliği gerçekten muazzam olmuş siz birde canlı görün
Ayni spoilerden benim aracta da vardi. AE101' e bu gidiyor bir tek. Bence cift egzoz daha cok yakisir. Direksiyon kilifinin isciligine inanamadim, dosemeci misin kardes sen. Bu arada, bu guzellige bir 3s-gte swap yakisir. Neyse, abartmayak.
mehmet çift egsozunda linkini atarmısın kardeşim
Menajeri olarak cevap vereyim işi direk ticarete döktük biz Sipariş geçtik bir miktar ürün burada başladık hayırlısı ile
Mehmet dikkatimi çekti, sende bagaj yazılarını yazmamışsın. Ben arabayı boyatınca eski yazıları çöpe attım yenilerini alırım diye ama şimdi hiçbir yerde bulamıyorum. Servise sordum tamamına 350 tl gibi bir rakam istiyor. Sen bulamadığın için mi takmadın yoksa takmak istemedinmi. Nerede bulunur bu yazılar...
Bastada söylediğim gibi Cift egzosu beğendim...arabanın kapı döşemeleri kaldı mehmet. Şöyle tokattakı döşemecilerin yaptığı gibi bir şey olursa şahane olur. Dreksiyon işçiliği muhteşem olmuş helal