0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim arkadaştada vardı, kıstırmışlar bir yerde arkadaşta biber gazını çıkarmış adamlar kaçacaklarına "Ne o len bide karı gibi gazmı sıkacan " demişler , tam ölürmüsün öldürürmüsün durumu
Bu işin uzmanı taksiciler ne çıkar Allah bilir arabadan, birinde beyzbol sopası görmüştüm.
Abi ben daha önce kuyumculuk yaparken de dükkanda sürekli bulundururdum ve bir çok kuyumcu arkadaşım maalesef kullandı da kaliteli biber gazları adamın anasını ağlatıyor gaza maruz kalan en az yarım saat iptal . Ama şu var çıkardınız mı hemen sıkcaksınız öyle tabanca gibi gösterip durmak yanlış sonuçta etkili menzili 3 mt ya var ya yok . Benle dalga geçen arkadaşta şu an hem aracında hem üstünde taşıyor . İnanın bu devirde yanınızda kendinizi savunmanız için bir şey mutlaka taşımalısınız ne zaman ne olacağı belli olmuyor .
Spor amaçlı Aytaç o, hemen de adamı yaftaladın yahu. Biliyorsun Beyzbol ata sporudur
Tabi canım. hatta bagajda kafesli başlıkta görmüştüm adam sporcudur doğru.
At , Avrat, HAYDAR
Allah kullanmak nasip etmesin be abim. Sonu nereye varır Allah muhafaza
Haydar falan değilde aracımda ençok olmasını istediğim özelliklerden biriside bu, basınca otomatik çıkacak sonra işi bitince yerine geri gömülecekArabanın arkasınada BENHUR yazdıracam
Murat bey fotoğrafı görünce ve basınca çıkacak dediğinizde bir düşüncemi hatırlattınız.Aslında konuyla tamamen alakasız. Bir tuşla yaz lastiklerinden yada 4 mevsim lastiklerden çiviler çıksa yaz-kış lastik değiştirme derdi zincir takma derdi bitse . Lastikleri doublex değilde triblex yapsak ve son katta çiviler olsa bir tuşla üçüncü odaya gaz basılsa ve çiviler dışarı çıksa sonra yine tuşla geri girse içeri? Para var bu işte ama ARGE lazım. Nerden geldi aklıma ya
Bunun patentini al, seri üretime geçerse yok satar parayı vurursun vallahi.
3.tabakada Hava değilde sıvı birşey olacak, su gibi soğukta hacmi artınca içerde kalan çivileri dışa çıkartacak. Neden olmasın Benim aklıma yattı Neden olmasınla , işin % 50 si bitmiştir Murat bey