0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O clio bizim bir arkadaşın eniştesi çıktı.
Yapma ya. Bir sıkıntı yok inşallah kendisinde. Ama arabada epey masraf var gibi.
Geçmiş olsun. Banada geçen aylarda mercedes li bir hayvan çarpıp kaçtı. Plakayı falan almıştım. Adam yakalandı. Şu an soruşturma aşamasında. Uzlaşma falan uğraşıyorlar. Fakat hepsi boş. Benim içimdeki öfkeyi dindiremez. Bende bugüne kadar taraftar olmadığım birşey yaptım. [emoji6]Fotoğraftakinin adı " haydar ". Bundan sonra böyle; polisle falan işim olmaz. Yaşadıklarımdan sonra az bile ama olsun bakalım.[emoji35]
Sizi çok iyi anlıyorum Mehdi bey...Şimdi bazı arkadaşlar, elbette ki iyi niyetleriyle, canım olur mu böyle şey, bize yakışmaz şeklinde düşünebilirler... Ama gelin görün ki ülkemizin kanunları (binlerce kez maalesef olsun ki) haklının değil güçlünün, ezenin, varlıklının, suçlunun yanında...Vakti zamanında başımdan geçen olayı anlatayım...Annemin kuzeni bizde idi, vakit geçince evine doğru yollandı... Annem balkonda koş, Hasan abine birileri saldırdı dedi. Ben hemen bir sopayı kapıp aşağı indim. Hasan abinin yanına vardığımda ağız burun dağılmış yerde yatıyor, başında bir adam, yanlarında da bir minibüs... O kızgınlıkla yanındaki adamın yakasına yapıştım ve ulan ..... sen mi adamı bu hale getirdim dedim.. Tam kafasına indiricem herif yok abi, ben yardım ediyordum dedi... O sırada da annem yanıma geldi, yok çocuğum onlar değil, esas saldıranlar kaçtı dedi... Adam minibüse bindi ve çekip gittiler...O sırada polis geldi (annem telefon etmiş)... Naktım annem saldırganların az önceki minibüsle gittiklerini söylüyor polise... Ya anne dedim neden beni durdurdun o zaman, herifin yakası elimdeydi... Polis bunu duyunca aynen şunu dedi:"Ya kardeşim, madem meselenizi kendiniz halledeceksiniz, bizi neden rahatsız ediyorsunuz..."Polisin lafına bakar mısınız... Sanki asayişi sağlamak görevi değil de üstünde bir külfetmiş gibi...Bu ve yaşadığım bazı olaylardan dolayı polisi ne severin, ne de güvenirim (polis yakınım olmasına rağmen)...Dolayısıyla ben de sizin gibi düşünüyorum ve arabada Haydar'ı hazır ediyorum...
Benim haydarım rot milinden
Araba Aksesuarı TESPİH diye konu açmıştım bir konuda HAYDAR lar içinmi açsam ki Maşallah herkesin HAYDARI varmış Şaka bir yana Allah kullanmak nasip etmesin, şerlere çattırmasın cümlemizi
Bende de oğlanın tahta kılıcı var.
Bende biber gazı var . Çok güzel iş görüyor bizzat tecrübe ettim .
Mesaj Birleştirildi: Temmuz 05, 2014, 23:09:33Aslında bende torpido gözünde bir de Vakizaşi var...
Aslında bende torpido gözünde bir de Vakizaşi var...