0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
VSC ile beraber TRC de oluyor. Ancak sadece TRC olan modeller var mı bilmiyorum tam.
Aynı modeli alırken bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım. 2 saat içinde Toyota almaya karar verip bayiden alıp çıkmıştım. Aracı aldıktan sonra VSC olmadığını fark ettiğimde moralim çok bozulmuştu. Forumda TOYOTA'yı çok eleştirmiştim bu yüzden, ama işin aslı bu zamana kadar da çok şükür hiç eksikliğini hissetmedim . Corolla yere sağlam basan bir araba. Bir daha araba alsam yine Corolla tercih ederim. Ama arabaya yaklaştığımda sensörlü aydınlatma sistemi, geri görüş kamerası ,hız sabitleyici koyan, TOYOTA'nın VSC koymamasının mantığını bende anlamış değilim. Galiba O mantıksızlığa "Satış Politikası" diye kutsal bi ad verilerek son kullanıcının, yani bizim ;" Hıı demek ki ondanmış." şeklinde bir tepki verip razı olmamızı bekliyorlar anlaşılan. Ama bu konuda eleştiriye devam etmek lazım bence.
2011 Elegant diyorsunuz. Elegant modelinde Vsc mevcut hatta Cruise Control ve Hız sinirlayicida var.bunlar yoksa araç elegant değildir.
Sercan,Auriste dedigin dogru.Ama Corollada VSC Elegantta ilave ücret ile alınıyordu.
Hocam Anti patinaj gibi bir sistem varmı stock halinde acaba
Hayır abi. ELEGANT modelinde mevcut Vsc.Stock ne alaka? Sizin araciniz Elegant değil mi?
Kardeşim en temizi sen arabanin içinin fotolarinu çek bu konuya at ben sana ifade ediyim. Dikiz aynasini çek bir de sol tarafi ve direksiyonu.ahmet abi: link calismiyor o zaman, ama eger dediğin gibiyse o arabayi almak saçmalık. Auriste hepsi mevcut.
Hayır abi. ELEGANT modelinde mevcut Vsc.
Sercan kardeşim Ahmet abi doğru söylüyor. E140 benzinli corollada makyajdan önce ve sonra VSC Elegant Xenon Otomatik die bi donanım seçeneğinde sunuluyordu. Dizelde makyajdan önce VSC yine opsiyondu sanırım tam hatırlamıyorum ama makyajdan sonra Dizellerde alt donanımlarda bile varken benzilide yine opsiyon devam etti birde VSC olsun diyorsan aracı otomatik almak zorunluydu düz vites bezinli VSC'li corolla alınamıyordu. Aurisde olay tamamen farklıydı makyajlı elegant benzinli düz vites aurisde VSC sunuluyordu makyajlı dizelleri zaten biliyorsun işin özeti aynı donanım corolla ve auris bir türlü aynı donanımları birebir aynısını sunamadı halende bu donanım farklılıkları devam ediyor, yinede Pasif güvenlik donanımları artık her donanımda standart bazı ufak tefek farklılıklar var örneğin koltuk ısıtma auris premiumda varken corollada yok. Far yıkama premium corollada varken auris premiumda yok. Gerçi haziran ayından itibaren corolladan da far yıkamayı kaldıracaklar. Dizellere CC koyup benzinli corolladan far yıkamayı kaldırmanın nasıl bir açıklaması vardır acaba yetkili bir ağız şuraya cevabı yazsa keşke.
Benzinli Elegant modelinde VSC bulunmamakta. Dizel versiyona VSC koymuşlar dokunuşla açılan kapı kolu koymamışlar,start stop koymamışlar. Toyotanın entel dantel işleri işte. VSC Otomatik vitesle tümleşik olarak alınabilen bir opsiyondu sanırım.