Gönderen Konu: Toyota Corolla 2011 model 1.33 comfort Araç Altını Vurdum Bir Sıkıntı Çıkar mı?  (Okunma sayısı 1614 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 536
  • Model Yılı: '14
  • 39 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Toyota Corolla 2011 model 1.33 comfort aracımın altını bu zamana kadar 4 5 kere vurdum sert bir şekilde 5 6 ay önce hiç bir servise falan göstermedımde suana kadar bir sıkıntı veya başka bir sorunla karşılasmadım ama yınede bılmıyorum anlamadıgım için yanlız bu aralar içime bir sıkıntı oluştu nedenini bilmiyorum ilerde karsıma bir sorun çıkar mı veya servise göstermem daha mı iyi olur ? teşekkür ediyorum şimdiden
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Bir şey olacağını zannetmiyorum. Siz yine de serviste lifte kaldırtıp baktırın. Yağ kaçırma vs. olsaydı çoktan kendini belli ederdi.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 935 kere teşekkür edildi
Bu zamana kadar bir sıkıntı çıkarmadıysa bundan sonrada çıkarmaz gibime geliyor ama korkulu rüya görmektense  bir benzinlikte veya herhangib bir serviste life kaldırıp altına baktırmanızda fayda var
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

2016  - Corolla Multi Drive S - Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 254 kere teşekkür etti
  • 720 kere teşekkür edildi
benim arabanın karter tarafında bir demir var araba perte çıksa o demir sağlam çıkar. okadar sağlam bişey. kaç defa köy yoluna giderken vurdum hatta taşa geçirdim ama sadece çizik almış. eğilme bile yok !

alt tarafta bir metal var ustalar lifte kaldırmak için krikoyu metale dayayıp kaldırıyor. koca arabayı çekiyor. alttan toyotaya bişey olacağını hiç sanmıyorum. adam alçak yapmış ama önleminide almış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 39 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
5 6 aydır kullanıyorum bir sorun çıkmadı ama aklıma geldikce huzursuz oluyor insan işte 3 yıldır kullanıyorum arabayı en fazla 5 6 kere vurmusumdur altını toyata corolla 2011 modelde alt muhafaza var diye biliyorum birine sormustum bu yanıtı vermsti bir sorun cıkmaz muhafaza var diye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
5 6 aydır kullanıyorum bir sorun çıkmadı ama aklıma geldikce huzursuz oluyor insan işte 3 yıldır kullanıyorum arabayı en fazla 5 6 kere vurmusumdur altını toyata corolla 2011 modelde alt muhafaza var diye biliyorum birine sormustum bu yanıtı vermsti bir sorun cıkmaz muhafaza var diye

Sorun olsaydı zaten çıkardı, rahat olun yola devam :)
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 39 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
benim arabanın karter tarafında bir demir var araba perte çıksa o demir sağlam çıkar. okadar sağlam bişey. kaç defa köy yoluna giderken vurdum hatta taşa geçirdim ama sadece çizik almış. eğilme bile yok !

alt tarafta bir metal var ustalar lifte kaldırmak için krikoyu metale dayayıp kaldırıyor. koca arabayı çekiyor. alttan toyotaya bişey olacağını hiç sanmıyorum. adam alçak yapmış ama önleminide almış.

bende köy yolunda vurdum zaten 5 6 ay önce 2 defa tak diye ses geldi bırazda sürtüldü artı arabanın toyota corolla 2011 model altında 2 kat muhafaza oldugunu bılıyorum

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 13, 2014, 15:09:45
Sorun olsaydı zaten çıkardı, rahat olun yola devam :)

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 13, 2014, 15:10:45
Bu zamana kadar bir sıkıntı çıkarmadıysa bundan sonrada çıkarmaz gibime geliyor ama korkulu rüya görmektense  bir benzinlikte veya herhangib bir serviste life kaldırıp altına baktırmanızda fayda var

banada öyle geliyorda ıcımın rahat etmesi için bir araştırmak ıstedım 2 kat muhafa var diye biliyorum toyota corolla'nın altında