Gönderen Konu: güvenlik kameraları ile ilgilenen kim var?  (Okunma sayısı 693 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
güvenlik kameraları ile ilgilenen kim var?
« : Mayıs 13, 2014, 08:44:04 »
değerli dostlar güvenlik kamera sistemi almak istiyorum, satış yada yakın bilgisi olan dostlar kimlerdir?

Toyota Club Türkiye

güvenlik kameraları ile ilgilenen kim var?
« : Mayıs 13, 2014, 08:44:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '04
  • 13 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Ynt: güvenlik kameraları ile ilgilenen kim var?
« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2014, 01:20:13 »
ne kadar bütçeniz var???

alacağınız kamera çözünürlüğü çok  önemli kesinlikle firma size ne öneriyorsa onu internetten araştırın...
kötü bir mala gidip  çok para vermeyin
iki tür sistem var
ip tabanlı ve analog sistem
ip tabanlıyı nvr cihazına yada pc ye kayıt yaparsınız nvr lar pahalı cihazlardır. pcye kayıt yapmak daha mantıklı görülsede bu  pc sürekli çelışmalıdır bu ayrı bir sıkıntı oluşturacaktır. (daha fazla uzatmadan)

analog bir kamera alırsanız (genelde sarı lale jak çıkış yada pnc çıkışı ve kırmızı power çıkışı yada şarj soketi vardır . 12v -5v seçenekleri mevcuttur)
analog için  dvr almalısınız kayıt ünitesini..
dvr için ona uygun harddick almalısınız
görüntüyü izlemek için dvr bağlı bir ekran gerekiyor.
ayrıca gece görüşü için ır li kamera yada ayrı ır almalısınız (IR infrared ışık)
sistem kaç kameralık olacak bu önemli çünkü o boyutta hard dick almalısınız. kayıtı kesinlikle en iyi kalitede yapacak şekilde ayarlayın. kayıtı sıkıştırmak lazım olduğu anda başınıza iş açar. hiç bir şey göremezsiiniz
alacağınız kamerada tv line özelliğine bakın ne kadar yüksek ise o kadar iyidir.
oda içinde kullanacak iseniz boşyere houseing almayın.

geriye sadece bağlantı kalıyor  dvr in arkasında görüntü giriş yeri vardır çalışan kamerayı dvr takın ve dvr kullanım kılavuzundan ayarlarını yaparak kullanmaya başlayın.
bu arada güç kaynağı önemli !!!

umarım yardımcı oldum biraz karışık oldu.... ip sistemi anlatmadım tam ihtiyacınız nedir ona göre yardımcı olurum... bu arada mekanda internet varsa internetten takip yapabilirsiniz...

kaç kamera olacak?
izlenecek yerin kameraya olan mesafesi nedir?
oda ise kaç m2?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
Ynt: güvenlik kameraları ile ilgilenen kim var?
« Yanıtla #2 : Mayıs 14, 2014, 08:30:00 »
oldukca net açıklamalar olmuş salih bey,emeğinize sağlık özelden mesajımı attım.