0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ek 1 i tüv verecek sen onunla trafiğe gidip yeni ruhsatı alacaksın. tüp sistemi içinde tankı değişecek faturası ile makine mühendisleri odasına gidip sızdırmazlık alacaksın.
tamam muayeneden geçmiş olsa araç sana ek 1 doldurup vereceklerdi eksikleri yaptığında yine aynısı olması gerekiyor. nisan ayının başında arkadaş gitti ruhsatında yer yoktu onunda araç muayeneden geçtikten sonra ek 1 i doldurup vermişler. oda trafikten ruhsatı değiştirdi.
Hiç birşey olmaz merak etme hocam ben 1 yıl gezdim herhalde bu ek-1 belgesi yüzünden Sırf takipçiye vermediğim için. Tüvtürk belgeyi verdikten sonra bir daha tüvtürkle işin olmuyor gerisi trafikten hallediliyor.
Selamlar ben Ferdi ve yine tüvtürkten kalmış olarak karşınızdayım, bu sefer babamın efsanesini muayeneden geçiremedik, ağır kusurlar, -aracın ruhsatta yazan kg ile sistemde çıkan kg su farklı trafik tescil sistemden düzeltilecek-lpg tankı tarihi dolmuş değişecek-gaz beyni daha önce değişmişti o işlenecek ve sızdırmazlık alınıp muayeneye tekrarına gidilecek.Bunlar yazılan ağır kusurların kendimce tercümesi İşin garip yanı ise şimdi fark ediyorum benim ruhsatımda yeni muayene için yer yok, bunun için muayene istasyonuna ek-1 ile bas vurmam gerekiyormuş. Bunu ne ben fark ettim ne de onlar sonuç ne olur muayene ücretim yanar mı ?
Alnımızın akıyla muayeneden geçtik sıra yeni ruhsat çıkarmada.