0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence tek sorununuz alismadiginiz icin olabilir yuksek devir cevirmemek. Vitesleri 6000-6500 devirde degistirin bakalim kimler yetisebilecek size ? Ozellikle turbo dizelin torkuyla gaza gelip de 105-110 beygirlik araclari ucak zannedenler! Hele ki Albea dizel olsun benzinli olsun 1.33 99 beygir corollayi bile gecemeyen bir arac. Denendi.
aman hocam ben 4000 4500 devir yapınca bı ses gelıyo tırsıyorum basmıyorum daha.ayrıca benzınlı kullanıyoruz tabı 2000 devıre geldımmı vıtes atıyrz ekonomık davranmak lazım
2bin devir altında kullanarak akaryakıt istasyonlarına faydalı oluyorsunuz.
vıtes ısıgı var bılıyosunuz.2000 devıre geldıgı zaman vıtes degıstır ısıgı yanıyor.ne denıyosa artk buna.daha ekonomık olur dıye dusunuyrm
Gaz pedalına bende alışamamıştım. Bizim aracımızdaki telli sistem rüzgar esse direk etkileniyor anında tepki o yüzden en büyük sorunu ben yaşadım diyebilirim ama ilk %10-15lik bölüm gerçekten hissiz o yüzden öyle oluyor kim muhtemelen araç yavaş açıp bir anda atılma ile oluşan konfor sorununu çözmüşler ki mantıklı. Sprint booster ile çözülebilir.
hacı seninki mekanik gaz kelebeği, bizimkilere sprint booster takınca, anca senin aracın gaz tepkisine erişiyor. Ama mekanik gaz kelebekli toyotalarında 1.vitesi sıkıntı, çok hassas oluyor, trafikte ciddi yorucu, yanındaki hapşırsa, arabanın devri değişiyor titreşimden