0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Model olarak bu kadar fark ediyorsa bence ruhsatı düzelttirin, yarın öbürgün muayenede de sorun çıkma ihtimali var. Dediğiniz doğru kasko poliçesininde gerçek modeline göre yapılması lazım. Yoksa ona göre para öderler. Trafik tescilde 1-2 saatiniz gider ama içiniz rahat olur.
Teşekkürler Aytaç bey..Muayenede sorun çıkacağını sanmam..çünkü sadece donanım farkı var araçlarda..park sensörü, cam tavan vs vs.. Ayrıca araç muayeneden yeni çıkmış, demek ki önceki sahibi bi zorluk yaşamadı:)şimdi tekrar baktım tam fark 120 TL.. zaten taksit yaptırcam ayda 10 tl fazla veririm en azından kafam rahat olur.. hiç uğraşmayayım en iyisi..
raiç bedel üzerinden ödeme yapılır marka kodunda da bedel düşük se değerinden az ödene bilir bem sigortacıyım aynı olay geçenler başınıza geldi ve citti sıkıntı yaşadık
Raic bedeli odemiyolar diye biliyorum ben size teklif yapiyolar ayni araba satar gibi pazarlik yapiyosunuz
Artık yeni sistem poliçelerde aracın piyasa değerine göre ödeme yapılacağı açıkça yazıyor, kasko bedeli değil, o anki sahibinden vs. gibi araç satılan yerlerden alınan değerlere göre belirlenen bedelden ödeme yapılır deniyor, benim poliçede böyle yazıyor.
aynen òyle piyasasi neyse onu veriyolar raic bedeli diye bişey yok artik