Gönderen Konu: Navix corolla Multimedya cihazı  (Okunma sayısı 10928 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '11
  • 22 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
Ynt: Navix corolla Multimedya cihazı
« Yanıtla #40 : Haziran 16, 2014, 15:54:12 »
Emre bey 1.si ilk olarak "oem" nedir onu öğrenmenizi tavsiye ederim.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Orijinal_%C3%BCr%C3%BCn_%C3%BCreticisi

2.si toyotanın bütün ürünlerini "Matsushita Electric" (panasonic) üretir. yani toyotanın oem üreticisi bu firmadır.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Matsushita

3.sü en kral markaların hepsi çinde tayvanda üretilmez. toyotanın oem ürünlerinin üstünde "made in japan" yazar.

4.sü çoğu çin malı ürün panasonic ürünleri kadar kaliteli değildir.

5.si bu çin malı ürünlerinin hemen hemen hepsini 19 yaşından beri sürekli tecrübe ettim.

6. sı ürünü alan arkadaş iyi günlerde güle güle kullansın.

7. saygılarımla (büyük harfle değil )

toyota avensis t27 kasa için oem ürün ağağıdaki gibidir. resimlerine baktığınızda üzerindeki üretici "oem" firmayı ve "made in japan" yazısını göreceksiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/toyota-avensis-quot-orjinal-quot-premium-navigasyon-58502166

Mesaj Birleştirildi: Haziran 06, 2014, 19:23:51

Mesaj Birleştirildi: Haziran 06, 2014, 19:25:16

OEM hakkındaki bilmediklerimiz hakkında görüşleriniz için sağolun. Sadece sorum şu: mesela Sony marka bir ürün aldık. Bu ürünün Japon üretimi olanı ve Çin üretimi olanı arasında sizce fark var mıdır? Toyota'nın OEM ürünlerine ekonomik olarak fiyatları yüksek gelebilir ve Çin malı ürünler de bence hiç fena değil kalite olarak. Fiyat olarak da gayet uygun. Siz 19 yaşından beri kullandığınızı söylemişsiniz, ben son 3 aydır kullanıyorum ve zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben son derece memnunum ve fazladan para vermeye gerek yok diyorum. Hatta radyo ve ses kalitesi eskisinden çok daha iyi şu anda. İnsanları yanlış yönlendirmeniz beni rahatsız etti sadece. (Kesinlikle yaklaşmayın bu tip cihazlara vs....) Teşekkürler...
------- E & S & K -------

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 16, 2014, 15:54:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '08
  • 4 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 16, 2014, 18:47:16 »
Ooo ben yokken ortalık karışmış:-) hemen bu bir aylık görüşlerimi aktarayım kamera yağmurdan buğulanmış yağmurlu havalarda kameradan bişey beklemeyin yani. TV den de pek bişey beklemeyin hatta TV antenini taktırmayın bile bence radyoyu anlamadım daha ayrıntılı bakmak lazım radyoyu bir defa açmaya çalıştım ondada kanal bulamadım. USB ve dvd de sıkıntı yok gayet güzel hatta DVD den bir film bile denedim görüntü kalitesi mükemmel değil ama idare eder. Telefona bağlayıp bluetooth ile müzik de dinledim o da iyi Navigasyon à gelirsek tatmin edici pendik ten Üsküdar a gittim sadece Zoom yaparken ve zoomdan çıkarken arka arkaya bastığında donma yapıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB-
  • Model Yılı: '08
  • 4 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 16, 2014, 18:51:12 »
Şu an il dışına gidiyorum 1 ay sonra daha ayrıntılı bişeyler daha yazar sorularınızı cevaplarım O0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 17, 2014, 00:42:15 »
OEM hakkındaki bilmediklerimiz hakkında görüşleriniz için sağolun. Sadece sorum şu: mesela Sony marka bir ürün aldık. Bu ürünün Japon üretimi olanı ve Çin üretimi olanı arasında sizce fark var mıdır? Toyota'nın OEM ürünlerine ekonomik olarak fiyatları yüksek gelebilir ve Çin malı ürünler de bence hiç fena değil kalite olarak. Fiyat olarak da gayet uygun. Siz 19 yaşından beri kullandığınızı söylemişsiniz, ben son 3 aydır kullanıyorum ve zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben son derece memnunum ve fazladan para vermeye gerek yok diyorum. Hatta radyo ve ses kalitesi eskisinden çok daha iyi şu anda. İnsanları yanlış yönlendirmeniz beni rahatsız etti sadece. (Kesinlikle yaklaşmayın bu tip cihazlara vs....) Teşekkürler...

emre bey sony'den  bahsediyorsunuz marka bir ürün sonuçta. tayvan'da yada çin'de de üretilebilir sorun bu değil. sizin kullandığınız markası olmayan bir çin ürünü sounuçta. oem ürünler pahalıdır evet ama alıp almamak size kalmış ben sadece yaklaşmayın dedim. gidip çin ürünü almak sizin bileceğiniz iş sonuçta. ben insanları yanlış yönledirmiyorum kaliteden kaliteye fark var ve kaliteninde bir bedeli var.  süleyman kardeşim yukarıda çok güzel özetlemiş çin ürününü. aslında cevap yazmama bile gerek yokmuş. karar sizin saygılar...
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • :)
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 44000
  • 22 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Haziran 18, 2014, 11:34:32 »
emre bey sony'den  bahsediyorsunuz marka bir ürün sonuçta. tayvan'da yada çin'de de üretilebilir sorun bu değil. sizin kullandığınız markası olmayan bir çin ürünü sounuçta. oem ürünler pahalıdır evet ama alıp almamak size kalmış ben sadece yaklaşmayın dedim. gidip çin ürünü almak sizin bileceğiniz iş sonuçta. ben insanları yanlış yönledirmiyorum kaliteden kaliteye fark var ve kaliteninde bir bedeli var.  süleyman kardeşim yukarıda çok güzel özetlemiş çin ürününü. aslında cevap yazmama bile gerek yokmuş. karar sizin saygılar...

Bayram kardeşim ben Süleyman'ın söylediği kamera olayını zaten bağlatmadım, arcın orijinalinde geri görüş kamerası olduğu için. TV özelliğini kullanmıyorum, zaten hiç bir araçta başarılı olduğunu düşünmüyorum sonuçta karasal yayın sanırım. Onun dışında navisi, radyosu, usb, dvd ve ipod bağlantı ve seslerinden ve görüntüsünden son derece memnunum. Saygılar bizden...
------- E & S & K -------

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Eylül 30, 2016, 10:21:10 »
konuyu biraz hortlatalım:)) bende bir cihaz almayı düşünüyorum bu linklerini verdiğim cihazlar işimi fazlasıyla görürmü acaba işletim hızı vs iyi olsun istiyorum.Bu cihazı alırsam farklı bi fiyat ile  karşılaşmıcam amerikaDAN bir akrabam getircek ve kargo gümrük parasıda ödemeyeceğim.yani bu fiyata aldığım bir ürün sanırsam türkiyede 1000 tl üzeri olur diye düşünüyorum

http://www.ebay.com/itm/For-Toyota-COROLLA-2007-2011-8-GPS-Navigation-Car-Stereo-CD-DVD-Player-Radio-/232035760314

http://www.ebay.com/itm/Android-4-4-OS-Car-Dash-DVD-GPS-Navi-Radio-Stereo-Bluetooth-for-Toyota-Corolla-/161891502977
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '12
  • 44 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Eylül 30, 2016, 15:16:13 »
Şu cihazı düşünüyorum: üç vakte kadar alacağım. Getirecek olsa hiç durmam... :)
Free shipping 10.2" Car radio for TOYOTA COROLLA 2012 Quadcore Android 4.4 car dvd GPS with 1 G RAM,16G iNand,steering wheel
 http://s.aliexpress.com/iiY7BRvI
(from AliExpress Android)

Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2012 corolla comfort extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Eylül 30, 2016, 16:53:21 »
bu ürün birebir oturmuyor ama ne bilim orjinal gibi duran daha iyi olur diye düşünüyorum
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 60000
  • 44 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Eylül 30, 2016, 19:36:11 »
Tercih meselesi elbette. Ama pure android ve 16 gb.hafızalı olanlar yeni model sanırım.. boyut ayrı bir nokta..

Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2012 corolla comfort extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 68000
  • 33 kere teşekkür etti
  • 79 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Eylül 30, 2016, 23:57:49 »
konuyu biraz hortlatalım:)) bende bir cihaz almayı düşünüyorum bu linklerini verdiğim cihazlar işimi fazlasıyla görürmü acaba işletim hızı vs iyi olsun istiyorum.Bu cihazı alırsam farklı bi fiyat ile  karşılaşmıcam amerikaDAN bir akrabam getircek ve kargo gümrük parasıda ödemeyeceğim.yani bu fiyata aldığım bir ürün sanırsam türkiyede 1000 tl üzeri olur diye düşünüyorum

http://www.ebay.com/itm/For-Toyota-COROLLA-2007-2011-8-GPS-Navigation-Car-Stereo-CD-DVD-Player-Radio-/232035760314

http://www.ebay.com/itm/Android-4-4-OS-Car-Dash-DVD-GPS-Navi-Radio-Stereo-Bluetooth-for-Toyota-Corolla-/161891502977

Bu ürün için nasıldır bilmiyorum ama birçok model Amerikan aracı kullanan biri olarak radyo kanallarında hep sıkıntı yaşadım. otomatik taratmada TR deki kanalları ya bulmuyor ya da ucundan yakalıyordu. Bizim radyolar örneğin " 93-94-95-96-97" diye arama yaparken Amerikan arabasının üzerindeki radyo "93.5-94.5-95.5-96.5-97.5" olarak arıyordu. Yaşadığınız yerde dinlediğiniz kanalı biliyorsanız manuel aramada bir sorun yok ayarlarsınız fakat yabancı bir şehirde istasyon taratınca kendisi dediğim gibi kanalı ya geçiyor ya da ucundan yakalıyor. Saygılar.
Bir kere yanlış trene bindiyseniz; koridordan ters tarafa yürümenin hiç bir faydası yoktur.
 Friedrich Nietzche