0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ali abi biri daha sordu ama yazılımını bilmiyorum evde değilim yoksa kurcalardım cihazı taktım arabayı bıraktım :-)
özellikler kısmı falan vardır menüde bir ara bakarsanız sevinirimiyi günler
vay iyi olmuş. güle güle keyifler.
teşekkürler
iyi günlerde kullanın...
abi özellikleri sayfasının fotoğrafı
emeğinize teşekkürler pek bir şey anlamadım ama harita sürümünüz 2013 gibi geldi bana onu güncelleseniz iyi olur
yardım eder misin abi güncellemek için?
Bu cihazdan gerçekten memnun musunuz acaba ? Biraz yabancıyım bu konulara. Fiyat anlamında çok uygun geldi ,bana eğer ki siz kullanımından ve genel olarak cihazdan memnun sanız bir sıkıntı yaşamıyorsanız bende almayı düşünüyorum. Tabi İzmir'e kargo ederlerse .
Usta hayırlı olsun. Ben de bu cihazı bir kaç gündür araştırıyorum ve almayı düşünüyorum ama aklımda bir kaç soru işareti var. Usb ve aux girişi konsolda mı yoksa ek olarak kablo ile torpidoya falan mı koyuyorlar? Bir de kamera türünü neden plaka altlığı seçmedin şikayetçi olan var mı plaka altlığından? Son olarak da cihazı yaklaşık bir ay kullandın sanırım dikkat çekici bir sorun ile karşılaştın mı? Kusura bakma biraz yoğun soru ateşine tuttum seni ama aklımda soru işareti kalsın istemiyorum
Utku aynı cihazdın benzeri olan Navimex 9982 modelini kullanıyorum. 8 inç büyük ekran. Navisi başarılı. Ben de 3ay önce taktırdım. Son derece memnunum. Tek sıkıntısı dokunmatiği çok hassas, alt satırlara inmek isterken, direkt o satırdaki klasörü açabiliyor. Onun dışında ses vs. kaybı yok, görüntüler başarılı. HD destekli. Bir de USB ve IPOD bağlantısı ayrı kablo ile torpidoda mevcut. Geri görüş kamerası benim aracın orjinalini bozmadım, orjinalini kullanıyorum, ayrıca 2. bir defa deldirmedim, bu özelliğini kullanmıyorum. Saygılar...
USB ve Aux torpido değil de cihazın üzerinde olsaymış daha güzel olurmuş aslında. Peki navigasyondan yana bir sıkıntı yaşadın mı abi?
Bu tip ürünlere kesinlikle yaklaşmayın. hepsi çin malı. çinden sipariş verilip getirtiliyor sonra uyduruk isimler verilerek markamış gibi satılıyor. ses kalitesi vs inan orjinal teypin yerini tutamaz. aracınızdaki normal radio inanın bu ürünlerden kat kat kaliteli. ses kalitesi kötü anteni bile doğru düzgün çekmez. radyo dinlemek bile işkence olur. siz bence paraya kıyıp oem ürünelere yönelin.
Bayram Bey 1.si bu cihazlar Çin malı da olsa OEM cihaz olarak geçer. 2.si en kral marka bile ürünleri Çin, Tayvan, Filipnler gibi uzakdoğu ülkelerine yaptırılıyor. 3.sü her Çin malı kötü değildir (kalite kalite ayrılır). 4.sü Ben navimexin satıcısı tüccarı değilim ama aldığıma çok ama çok memnunum, radyo ve ses kalitesi kesinlikle öncekinmden yetersiz değil. 5.si Kullanmadığınız mal hakkında lütfen önyargılı yorumlar yapmayıız. Son olarak SAYGILAR....