0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim komşuda travego otobüs vardı 1milyon km de orjinal debriyajlı
1.5 toyota var mi ki varsa modeli ne araba hakkinda bisey diyemem ama 16 yaşindaki çocuklar bile sürebiliyor alişirsaniz sürersiniz pek fazla bisey yok debraj basicaksiniz
Ahmet seni görmek ne güzel Düz vites araba kullanırken zorlanacağını sanmıyorum.Bir iki defa dur kalk yap alışırsın.Zaten araba kullandığın için hiç bir sıkıntı yaşamazsınOkan,Ahmet abin Amerika da yaşıyor...
Ben de yıllardır düz vites kullanıyorum, hiç otomatik aracım olmadı. Zaten hiç hazzetmem şoför dediğin her işi kendi yapacak arada bir debriyaj tazeleyeceksin vites düşürüp motoru doldurup sollamaya geçeceksin falan Geçenlerde bir arkadaşım ısrar etti illa al kullan diye. Tamam dedim ya! almaz olaydım.Kırmızı ışığa yaklaşırken yavaşlamak için hafif fren yapayım dedim.Dedim demesine de sol ayakla basınca pek de hafif olmadı.Debriyaja dip yapmaya alışan ayak frene de dip yaptı.Arkadaşa da ön göğüslüğün tozunu şöyle bir almak düştü Ufak tefek aksaklıklar olacaktır ama isteyince yapılamayacak şey yoktur.1 haftada kurt olursunuz merak etmeyin.Hayırlı olsun şimdiden.
otobus uzun yol araci debriyaji ona gore yapilir 100 binde bitse otobus sahibi o otobus fabrikasini yakar atese verir
Otobusle arabami kiyaslanir ya onlarin yaptigi km dünyalar
Bu arada sol ayakla fren olayına gelince sol ayakla fren olmaz ancak ve ancak çok kontrollü sürücler yapabiliyor sakıon normal trafikte denemeyin bu olayı.