Gönderen Konu: Ufak modifikasyon önerisi(Corolla '11)  (Okunma sayısı 2645 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ufak modifikasyon önerisi(Corolla '11)
« : Mayıs 09, 2014, 20:02:51 »
Öncelikle herkese merhabalar.
2011 corolla aracımız var.Babama sürpriz yapmak istiyorum babalar gününde.Malum öğrenci olunca bütçe kısıtlı ufak tefek kişiselletirebileceğim birşeyler araştırdım ama sizin fikirlerinizide almak istedim.
Kapı altı logo yaptırmayı düşünüyorum ancak 2 ürün var.Aracın parçalarını deldirmeden yapışabilecek bir şey buldum.
http://www.aliexpress.com/item/wireless-welcome-logo-door-light-FOR-TOYOTA-MARK-X-CAMRY-RAV4-Car-LED-Emblem-Car-Welcome/1812692601.html
üstteki linkteki cihaz pille çalışıyor
http://www.aliexpress.com/item/New-Type-LED-Car-Logo-Projector-Light-Auto-Ghost-Shadow-Door-Light-for-BMW-Toyota-Lada/1511579385.html
bu ise kablolu biraz daha estetik geldi ama kapının sökülmesi falan gerekicek galiba aracın orjinalliğini bozmadan halledilebilcek bişey mi bu
çünkü bu kasada kapı eşiklerine ledli corolla krom taktırırken adam kablo yok diye kablo çekmek zorunda kalmıştı.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-amerikan-park-sinyal-modulu-kampanya-149670082/detay
birde bu modül hakkında fikirleriniz nedir uyumlu mudur problem çıkarır mı ?
Bunlara ekstra olarak arka ön farlara siyah film sislere sarı film çektireyim diyorum.Çok fazla ışığı keser mi acaba filmler ?
http://img813.imageshack.us/img813/3513/190420111012.jpg
Bu fotodaki gibi nasıl yapabilirim acaba sinyalleri turuncu yapmış arkadaş ?

Sizinde yapılabilcek tavsiyeleriniz varsa onuda düşünebilirim.

İyi forumlar.

Toyota Club Türkiye

Ufak modifikasyon önerisi(Corolla '11)
« : Mayıs 09, 2014, 20:02:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '12
  • 16 kere teşekkür etti
  • 259 kere teşekkür edildi
Ynt: Ufak modifikasyon önerisi(Corolla \'11)
« Yanıtla #1 : Mayıs 09, 2014, 20:22:10 »
Öncelikle herkese merhabalar.
2011 corolla aracımız var.Babama sürpriz yapmak istiyorum babalar gününde.Malum öğrenci olunca bütçe kısıtlı ufak tefek kişiselletirebileceğim birşeyler araştırdım ama sizin fikirlerinizide almak istedim.
Kapı altı logo yaptırmayı düşünüyorum ancak 2 ürün var.Aracın parçalarını deldirmeden yapışabilecek bir şey buldum.
http://www.aliexpress.com/item/wireless-welcome-logo-door-light-FOR-TOYOTA-MARK-X-CAMRY-RAV4-Car-LED-Emblem-Car-Welcome/1812692601.html
üstteki linkteki cihaz pille çalışıyor
http://www.aliexpress.com/item/New-Type-LED-Car-Logo-Projector-Light-Auto-Ghost-Shadow-Door-Light-for-BMW-Toyota-Lada/1511579385.html
bu ise kablolu biraz daha estetik geldi ama kapının sökülmesi falan gerekicek galiba aracın orjinalliğini bozmadan halledilebilcek bişey mi bu
çünkü bu kasada kapı eşiklerine ledli corolla krom taktırırken adam kablo yok diye kablo çekmek zorunda kalmıştı.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-amerikan-park-sinyal-modulu-kampanya-149670082/detay
birde bu modül hakkında fikirleriniz nedir uyumlu mudur problem çıkarır mı ?
Bunlara ekstra olarak arka ön farlara siyah film sislere sarı film çektireyim diyorum.Çok fazla ışığı keser mi acaba filmler ?
http://img813.imageshack.us/img813/3513/190420111012.jpg
Bu fotodaki gibi nasıl yapabilirim acaba sinyalleri turuncu yapmış arkadaş ?

Sizinde yapılabilcek tavsiyeleriniz varsa onuda düşünebilirim.

İyi forumlar.

Amerikan park yerine içinde gunduz şerit led olan is farları var corolla için n11 de 166 veya 177 liraydı. Çok şık duruyor apaçi işi değil. Sis farlarını sarıya kaplatmayı ben de düşünüyorum çok güzel duruyor tavsiye ederim

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 09, 2014, 20:24:14
http://www.n11.com/gunduz-fari-led-sis-kapakli-drl-corolla-08-10-P13304113

Bu 145 TL
2012 Mazda 3 1.6D (2016-....)
2006 Suzuki Grand Vitara (2015-2016)
2011 1.33 Auris (2014-2015)
1997 Renault Broadway (2008-2009)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Ufak modifikasyon önerisi(Corolla '11)
« Yanıtla #2 : Mayıs 09, 2014, 20:30:12 »
Onu düşünmüştüm ancak araç elegant paket.O parçayı taktırsak tek farkı gündüz ledleri olucak.160 lirayı gündüz ledine vermek biraz tuzlu oluyor.Amerikan park modülü 10 lira fiyatı var biraz jdm havasında olsun diye sinyalleri açık olsun istiyorum.Ancak uygulayan var mı daha önce nasıl olur problem çıkarır mı diye sorayım dedim direk sinyalleri parklara bağlasak nasıl olur ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 65000
« Yanıtla #3 : Mayıs 11, 2014, 02:37:11 »
Ben uyguladım açıkcası hiç bir sıkıntısıda yok gayet güzel bir görüntü veriyor ve gündüzleri bile amerikan sis dolaşıyorum ama hala daylight far taktırma düşüncesindeyim aracın orjinalinde olmadığından görüntüyü bozabileceğini düşünüyorum ama gerçekten hoşuma giden bir sistem
...5014...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 11, 2014, 03:47:44 »
açıkcası şahsi düşüncem kapı altı logo işine girmeyin derim.bence toyotaya yakışan bir ürün degil.ayrıca bir de babama hediye olsun diyorsunuz.bana mantıklı gelmedi yani.onun yerine mesala bagaj amortisörü olur(ankarada ürün 20tl işçilik kat 40tlye gelir),ayak aydınlatması olur(oldukça ucuz fiyatlara yapılır oda).bence bunlar babanız için daha uygun.yanlış anlamayın sadece şahsi görüşümü ilettim kusurettiysemde özürdilerim.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 11, 2014, 07:32:04 »
açıkcası şahsi düşüncem kapı altı logo işine girmeyin derim.bence toyotaya yakışan bir ürün degil.ayrıca bir de babama hediye olsun diyorsunuz.bana mantıklı gelmedi yani.
+1
baban için apaçi olabilir :kötü:

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 11, 2014, 07:33:54
ışıklı veya orjinal kapı eşiği yaptır. hem babanın yaşına daha uygun olur, hem de aracın orijinal kalır :tamam:
Toyota Corolla 2010 D-4D Elegant MMT Siyah & Bej

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 11, 2014, 14:08:44 »
Ben uyguladım açıkcası hiç bir sıkıntısıda yok gayet güzel bir görüntü veriyor ve gündüzleri bile amerikan sis dolaşıyorum ama hala daylight far taktırma düşüncesindeyim aracın orjinalinde olmadığından görüntüyü bozabileceğini düşünüyorum ama gerçekten hoşuma giden bir sistem
Hangi modülü kullandınız bazılarında elektrik aksamında sıkıntı yaptığı söyleniyor sağlam sıkıntı yapmıyack bişey alalımda...
Ayrıca sinyalleri değiştirdiniz mi turuncuyla yoksa orjinalleri yeterli oluyor mu ?

açıkcası şahsi düşüncem kapı altı logo işine girmeyin derim.bence toyotaya yakışan bir ürün degil.ayrıca bir de babama hediye olsun diyorsunuz.bana mantıklı gelmedi yani.onun yerine mesala bagaj amortisörü olur(ankarada ürün 20tl işçilik kat 40tlye gelir),ayak aydınlatması olur(oldukça ucuz fiyatlara yapılır oda).bence bunlar babanız için daha uygun.yanlış anlamayın sadece şahsi görüşümü ilettim kusurettiysemde özürdilerim.
Estağfurullah ne kusuru :) Ben teşekkür ederim fikirleriniz için. Nerden bulabilirim bu malzemeleri internetten getirtme imkanımız yok mu ?
+1
baban için apaçi olabilir :kötü:

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 11, 2014, 07:33:54
ışıklı veya orjinal kapı eşiği yaptır. hem babanın yaşına daha uygun olur, hem de aracın orijinal kalır :tamam:
Kapı eşiklerini birisi hediye etmişti o var aracın üzerinde şuan.

Farlara folyo olayı hakkında ne düşünüyorsunuz ışığı ne kadar keser ve yakışır mı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mayıs 11, 2014, 14:52:35 »
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=46536.160  bu konudan bagaj amortisör konusuna ulasabilirsin ankaradan 20tl ye sipariş verebilirsin.ayak aydinlatmasi icinde elektrikcilerde illaki guzel ucuz tesisatlar oluyor gercekten cok ucuza yaptirirsin ve ikitane cok orjinal hediyen olur.ama bunlar benim tavsiyem tabi.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 11, 2014, 14:54:56
On farlara siyah folyo cekme derim ultra transparan siyahlar var belki o olabilir.zaten osramin standart ampullerini kullaniyorsunuz goruntuyu iyice dusurmemek icin bole dedim
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 11, 2014, 15:10:47 »
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=46536.160  bu konudan bagaj amortisör konusuna ulasabilirsin ankaradan 20tl ye sipariş verebilirsin.ayak aydinlatmasi icinde elektrikcilerde illaki guzel ucuz tesisatlar oluyor gercekten cok ucuza yaptirirsin ve ikitane cok orjinal hediyen olur.ama bunlar benim tavsiyem tabi.

Cam ve ayna modülü de yapılabilir ancak dışardan yaptırsak maliyeti riski ne olur serviste yaptırsak nasıl olur acaba ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mayıs 11, 2014, 23:27:26 »
cam ve ayna modulu derken.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 11, 2014, 23:59:49 »
ayna katlama ve cam kaldırma modülü demek istedi galiba :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 12, 2014, 01:03:06 »
cam ve ayna modulu derken.
ayna katlama ve cam kaldırma modülü demek istedi galiba :)
Aynen hocam kapatma modulu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mayıs 12, 2014, 01:19:17 »
Aynen hocam kapatma modulu

o işi iyi yapabilcek birini bulmanız lazım diye düşünüyorum.ayna kapatma modulunu bilmem ama cam kapatma modulu iyi bir montaj olmaz ise birsüre sonra bazı hatalar veriyor.başka model araçlarda karşılaştım.kendiliginden açılma kapandıktan sonra tekrar açılma vs gibi.aslında o işleri babanıza bıraksanız sanki daha iyi olur.lütfen yanlış anlaşılmasın şahsi görüşüm.sölediklerim daha basit ve işe yarar örnekler benim.çokda emek istemez.bir ayak aydınlatması yapmak 15dk bile  degil.bir amortisör montajı ustasına gitseniz bile 15dk bile degil.digerleri gerçekten biraz daha uzmanlık isteyen işler.araştırma ister iyi usta kaliteli malzeme ister diye düşünüyorum
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 65000
« Yanıtla #13 : Mayıs 12, 2014, 04:47:05 »
Hangi modülü kullandınız bazılarında elektrik aksamında sıkıntı yaptığı söyleniyor sağlam sıkıntı yapmıyack bişey alalımda...
Ayrıca sinyalleri değiştirdiniz mi turuncuyla yoksa orjinalleri yeterli oluyor mu ?
Estağfurullah ne kusuru :) Ben teşekkür ederim fikirleriniz için. Nerden bulabilirim bu malzemeleri internetten getirtme imkanımız yok mu ?Kapı eşiklerini birisi hediye etmişti o var aracın üzerinde şuan.

Farlara folyo olayı hakkında ne düşünüyorsunuz ışığı ne kadar keser ve yakışır mı ?

Modülü bilmiyorum ama öğrenebilirim ampülleri değiştirmedim orjinalleri yeterince tatmin edici ama farlarınızda xenonsa farlar yanınca biraz kayıp yaşanıyor
...5014...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 12, 2014, 13:57:03 »
Modülü bilmiyorum ama öğrenebilirim ampülleri değiştirmedim orjinalleri yeterince tatmin edici ama farlarınızda xenonsa farlar yanınca biraz kayıp yaşanıyor
Farlar xenon degil orjinal sarilar modulu ogrenirseniz cok iyi olur :)