Gönderen Konu: Arkadaşlar 2001 1.4 corolla için modifiye nasıl yapılır kaça patlar yardımmmm???  (Okunma sayısı 2422 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Aracımı alttaki gibi yapmak istiyorumhttp://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/japon-geysasi-terranin-son-goruntuleri/new/#new yani bu aracın aynısı sade ve orjinal aslında resim koymam lazım en yakın zamanda koyucam da şimdilik bana fiyat ve nerde yaptırcağımı söylseniz istanbulda oturuyorum...

toyotam2001

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 120 bg 290 Nm D-4D
  • 4 kere teşekkür edildi
merhaba dostum İstanbulda oturmuyorum ama bütçeden haber verirsen ne kadar uçabiliriz onu bi netleştirelim önce :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
valla araştırmam internet üzerinden 1.500ytl tutuyo diyenler var tabi bende en fazla 2000ytl ayırabiliyorum yani aslında fotodaki araba kadar olsa benim için yeterli dostum
toyotam2001

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
gükhan nerden basan jant vs derken 3000 ytl civarı rakam çıkar cebinden.tabik kalite fiyata yansır bu sebepten değişkendir.
2000 ede zevkli seçimlerle iyi şeyler yapılabilir.jant seçiminde seçenekleri koyarsan fikir verebiliriz ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
valla jant olarak fazla bilgim yok ama arabam 1.4 olduğu için motoru zorlamıcak bişey olsa iyi olur gerçi görünüm önemli jantta ama yani 16'' düşünüyorum bitek bildiğim bu kusuruma bakmayın fazla bilgim yok siz en uygun olanı söyleyip fiyt verseniz
toyotam2001