öncamım çatlaömıştı. Kasko ile olimpia marka öncam taktırdım.(Groupama sigortanın toyota ile anlaşması olmadığı için) ama memnun kalmadım. Kaskomu yenileyince orjinal camı nasıl taktırım.Kasko orjinal olmayandan orjinale çevirir mi?
geçmiş olsun...toyota kasko yada aksigorta yaptırırsanız orjinal yedek parça mecburiyeti var diye bilyorum.sigortayı yeniletin çamı çatlatın:)
Evet Seydi Beyin dediği gibi camı çatladın toyota kaskodan orjinalini taktırın. Hasarsızlığı da bozmayacaktır.
Kasko orjinal takmiyo diye biliyorum başimizia gelmişti belki bizim kaskonun poliçesi farklidir babam 110 tl ek vererek orjinal cam taktirmişti
camı çatlatı ver kaskoyu yenilediğinde... genelde soruyorlar nasıl oldu die.. kamyondan taş sıçradı dersin:)))
isim-soyisim alabilir miyiz lütfen.
ahmet afet
Mesaj Birleştirildi: 09 May, 2014 10:13
çatlatmadan herhalde değiştirmezler.

Mesaj Birleştirildi: 09 May, 2014 10:17
kocaeli toyato ile groupamanın anlaşması yokmuş bile bile tuş olduk.Canım epey sıkıldı.
Anlaşma olsa da olmasa da yetkili serviste yaptırabiliyorsunuz.
kasko poliçesi satın alırken arkasındaki şartları okumakta fayda var bazı şirketler size orjinal parça muadili kullanmak üzere bir poliçe düzenler ve daha düşük fiyat verir, aslında diğer örnek kasko poliçelerine göre sizinki aşağıda kalan bir fiyat ise bilinki bu tip cinlikler vardır poliçe klozlarında, biraz ucuz etin yahnisi hesabı oluyor tabi
camı çatlatmak kaskodan değiştirmek etik midir?
Yoksa cam değişimi hasarsızlığı delmemesi hak mı doğuruyor?
camı çatlatmak kaskodan değiştirmek etik midir?
Yoksa cam değişimi hasarsızlığı delmemesi hak mı doğuruyor?
yilda bir tane cam degiştirme hakiniz var tabi bu işi bilinçli yapip çatlatcaksiniz taş mi atarsiniz artik veya başka bişey mi bilmem ama vebalide var bu işin diğer tarafta
Sompo japon gibi güzel kasko yok ya

Adamlar bize bırakıyor orjinal veya muadil olmasını

Biz ne istersek o.
Yetkili serviste işlem gòrmesi ònemli kasko policesi çok önemli tanidik diye fiata arka çamurluk kapi boyatik duvar boyamiş gibi boyadi ufak bi kabarma oldu ve boyandigi çok belli oluyor