0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun Ogün. su alıyor sanırım içine far temizlemeye ver söküp içini dışını temizleyip yeniden takarlar. böyle bir yer var meselahttp://www.2002stop.com/far-temizleme.php
Ogun ampukun arkasindaki kapagi acip gezmen laim yagmursuz havada , onden vuran ruzgar icwrdekinin buharlasip arkadan cikmasina sebep olacaktir bende farlarima mercek takinca birinde hafif buglanma oluyordu arka kapagini acip geziyordum
toz kacma falan olmuyor merak etme buglanma yok olana kadar kapak acik kullan , hava yagmurlu olmasin yeter
aynı durum eski aracımızdada vardı,ben kapak açık gezince düzeleceğini bilmiyordum.bende söktüm farları,ayırdım camları silikonları yenileyeyim diye.sonra şeytan dürttü farları kararttım bir güzel bence böyle birşey yapabilirsiniz ben bu ara niyeti bozdum bu arabaya bi-xenon yapmayı kafaya koydum.bakalım yazın bir gaza gelip yapabilirimde
Far havalandirmasi farin alt kisminda ve asagi bakar vaziyette ulasmak icin fari sokmeniz gerekli, havalandirma kanali uzerinde u seklinde bir hortum yoksa temin edip takmaniz menfaatinize olur.
Biraz oyle :\