0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Efsaneye değer umarım iyi bir ustaya denk gelirsiniz .Birde rengini gümüş gri veya inci beyazı yaparsanız tadından yenmez. Sadece ruhsatta renk değişimine 140 tl ödersiniz o kadar. Hem yeni bir araba almış hissi olur hem de çabuk kir toz tutmaz
Komple boya için ne kadar fiyata anlaştınız?Nerde boyatıyorsunuz mahsuru yoksa?
Komple boya 1900 tl. Boya ve kaporta ustası daha öncedende tanıdığım ustalardır. Yani işçilikleri on numara. Önceki arabam Nissan primera ydı. Kaza sonrası yapılan boyada çok iyi işçilik çıkarmışlardı, ve başka diğer araçlardada. Birkaç fiyat aldım zaten ortalama herkes bu rakamları söyledi. Bu arada arabayı Kocaeli / Yarımca sanayi sitesinde yaptırıyorum.
Nissan primera demişken nasıl bi araç arkadaşa ben tavsiye ettim alacak bi tane benim parçacıya sordum sadece kaporta aksamı biraz zor bulunuyor geri kalan parçalarda sıkıntı yok dedi donanım ve modeline göre fiyatlar uygun görünüyor
Renk değişikliği düşünmüyorum, ruhsat değişiminden ziyade motor ve kapı içleride boyanması gerektiğinden işim çok uzayacak. Aslında dediğiniz renkleri bende beğeniyorum artık böyle idare edicez.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 09, 2014, 18:35:13Bugün bagaj kapısının lastiği de geldi..
Astar olabilirmi abilerim bu