0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar daha forumla içli dışlı olamadan elegant extra aracımı satacagim fiyat olarak ne istemeliyim boya yok 49700 km çizik falan da ciddi birşey yok 2 tane kılcal küçücük kışlık lastikleri de var 2 ay kullandim 44 e almıştım kasımda ne istenir sahibinden.com da acayip fiyat farklılıkları var bir de sattigim fiyata otomatik(eşim için) ve dizel (benim icin:) bir arac almayi düşünüyorum ama ona da karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum
LPG yok taktirmadim ben baya eksik bilgi verdim bence araçta bagaj havuzu havuzlu paspas alarm park sensoru var ve haziran 25 e kadar garantisi devam ediyor tertemiz bir araç bi de alternatif ne önerirsiniz dizel otomatik Daha %15 ÖTV zammı gelmeden önce 44 e aldım ayrıca 1100 TL te 4 kışlık lastik aldım 47 az gibi geldi
Yani acil sayılır aslında 48 e ne alınır peki hocam dizel otomatik c sınıfı yari otomatik ten ziyade çift kavrama veya tam otomatik olsun istiyorum
dizel tam otomatik az yakan bi araç focus dicem de onların şanzımanını bilmiyorum...
Ben 45 e de satarım ama araç fiyatları fena zamlanmis 45 e istediğim gibi birşey bulamam diye düşünüyorum ama 48 yuksek değil bence