0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiyatları yüksektir. Kaça sipariş verdiniz acaba?
Orion + sis farı 2500tl. paspas ve park sensörünüde ücretsiz hediye etmişlerdi
Sis farı 500 civarında deme ki jant 2000TL civarındaki normal. Bence orion güzel durur ama zevk meselesi tabi. Çok daha uygun fiyata CMS'nin toyota için yaptığı ve yetkili serviste satılan jantlarda var bu arada.
ilk sıfır aracım zaten taksitli ödicem diye battı balık yan gider yaptım bi anlık gazla bide replika jant problemlerini çok araştırdım ve ürkütücü şeyler okudum. Hem yakıt ve yıol tutuş konusundada katkısı varmış galiba.
Merhaba arkadaşlar ya bende jant almak içöin fiyat aldım 1900tl ve 2500 arası diyor ayrıca elinde sıfır araçtan sökülmüş orjinal jant varmış sözde 7500 tl imiş degeri 2500 veriyor bızım servısten 2500 tl ye aldığımız orjinal olmuyormu ayrıca orjinal araç üzerindeki jant 7500 tl ise 50 000 tl ye arabayı çok ucuza veriyorlar anlamadım gıttı... arkadaşlar ayrıca bu jantların çeşitlerinin orion vs. görsellerini atabılırmısınız varsa...
7500 uçuk fiyat. Görselleri toyotanın sitesinde aksesuar bölümünde ve araç tanıtım broşürlerinde olması lazım.
bak şimdi kafam karıştı alasım geldi o jantları ne fark varki orjinalle aksesuar jant arasında gerçi adam pek fark yok diyor ama bırısı fabrıka çıkış diğeri aksesuar diyor2500 tl iyimi
ya bende öyle düşündüm ama 3 bayi aradım ellerinde yok elinde olan bayide adamın bırı aracı almış orda degıştırmı yenı aksesuar jant almış büyütmuş jantları heralde
ben gördüm orion siyah corollada nefis duruyor ama benım aklım fabrıka çıkışlı jantlarda
benımde aklım karıştı almayı duşunuyorum fabrıka jantlar çok guzel duruyor arabada ayrıca sen kaça aldın jantları bu arada benım arabada inci beyazı