Gönderen Konu: Takas hakkında bir kaç sorum var  (Okunma sayısı 1185 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
Takas hakkında bir kaç sorum var
« : Mayıs 08, 2014, 10:11:32 »
Merhaba arkadaşlar 2005 model 1,6 comfort aracım var brc lpg kiti var ve 170 bin km de.Yakalaşık 20 bin tl civarında hasar kaydı var. Aracım manuel olduğu için 2003 2,0 elegans exc ile takas yapmayı düşünüyorum. Karşıdaki araçda lpg li 153 bin km de yaklaşık 12 bin tl civarında hasar kaydı var sahibi bel altının boyalı olduğunu söyledi. Takas  şeklimiz ben istanbuldan kütahyaya  gidip aracı alacağım üste 1750 tl vereceğim. Sizce takasa girmelimiyim kafam baya karıştı.
Durşunu bozma...

Toyota Club Türkiye

Takas hakkında bir kaç sorum var
« : Mayıs 08, 2014, 10:11:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Takas hakkında bir kaç sorum var
« Yanıtla #1 : Mayıs 08, 2014, 10:31:12 »
Siz bilirsiniz yorum yapabilmek için araçları iyi bilmek lazım. Önemli olan sizin düşünceniz. Sonuçta 1.6 dan 2.0 a geçeceksiniz, bir miktar vergi artışı da olacak. 2.0 sahibi aracından memnun olsa niye sizin aracı alarak 1.6 ya geçsin, 1.750TL paraya mı ihtiyaç duyuyor pek aklıma yatmadı benim.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Mayıs 08, 2014, 10:49:16 »
evet benimde kafamı kurcalayan o zaten işin vergi ve yakıt kısmını açıkçası çok düşünmüyorum ama araçda başkabir sııntımı var. çok kararsız kaldı.
Durşunu bozma...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 08, 2014, 10:51:55 »
evet benimde kafamı kurcalayan o zaten işin vergi ve yakıt kısmını açıkçası çok düşünmüyorum ama araçda başkabir sııntımı var. çok kararsız kaldı.

Satıcı ile yüz yüze görüşün niyetini belki anlarsınız. Birde aracın plaka ve şasi bilgilerini alıp tekrar sorgulayın size söylediğinden daha farklı veya başka problemleri çıkabilir. En iyisi aracı alıcı gözle incelemek.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 08, 2014, 17:58:13 »
Hasar kaydı da olsa 1.6 aracı hele ki  Toyota yı öyle veya böyle satarsınız. Normal temiz olan 2,0 araçların bile zor müşteri bulduğu piyasada siz hem de hasar kayıtlı bel atı boyalı hem de 2,0 motor aracı birde fiyat farkı vererek almaya kalkıyorsunuz. Ben kesinlikle girmezdim ama siz bilirsiniz ha birde şunu deyim o araç yanlış bilmiyor ise 2,0 d4 motor yani bildiğimiz şahin doğan lpg si takılı vede bir süre sonra enjektör yiyecektir veya farklı bir sorun çıkaracaktır .İncelerseniz görürsünüz aracın dış ve iç tasarımına lafım yok ama o motorlar kendisi zaten sorunlu birde lpg girdiyse hiç bulaşmayın kanka olursunuz ayrılmak dostluk kurarsınız
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 08, 2014, 19:04:48 »
 avensisin parçası pahalıdır..

yakıtı corollaya göre fazladır..

vergisi corollaya göre her zaman pahalıdır arada 2 yaş olmasına rağmen ave 650 tl civarı ödüyordur yıllık.. Corollayı bilmiyorum..

ave güzel bi araç ama benim satma sebebim vergiydi mesela ordan göründü... Adamın satma yada değiştirme sebebine gelince yukarıdakıler olabilir ...
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Mayıs 09, 2014, 22:46:14 »
Arkadaşlar teşekkür ederim dediklerinizi düşünerek takasdan vazgeçtim.
Durşunu bozma...