0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2014 ocak-nisan aylarında otomotiv sektöründen büyümeden bahsediyorsa, bu ülkede vergi olmasa kapıda herkesın 3 arabası olurdu herhalde. Bigün sanayide bi chrsler geldi sahibi alamancıymıs:-)))) bizim efsaneyi sordu dedi kaç lira ?Dedim 15-16 bin . Adam güldü dedim almanyada hurda geçiyor 150 € chrisleri gösterdi 3000€ DEDİ 6000 € :-):-) :-) adam epey tokatladı :-) :-) vergi sistemi sag olsun:-)
2 el fiyatları uçtu uçmasına da ortalık dolandırıcı kaynıyo .. Galericileri zaten saymıyorum kullanıcılar bile işin üçkağıt kısmına kaçmaya başlamışlar...
İkinci el kısmet. Allah iyi, sağlam insanlarla karşılaştırsın. Öyle olunca sıkıntı olmuyor. Bir yıl içinde benim ve arkadaşların arabalarını değiştirdik. Gelen giden derken çok şükür kötüyle karşılaşmadık.
pazartesi günü izmirden konya ya gittim araba bakmaya.. daha önce herşeyde anlaştık tabi fiyattır boya kaza durumu ne varsa... Gittim konyaya yarım saatte çıktı herşey ortaya araba acayip bi şekilde kazalı öyle böyle değil hemde.. Toplarken çok iyi toplanmış iyi para harcanmış... Neyse adam arıyo beni sonra hakkını helal et diye küfür etcem olmıcak... Madem Allah korkun var niye dolandırıcılık yapıyon kompela... Dedem yaşında adam beyaz saçlı bişi ne diim..ilandaki arac aynı fiyatta duruyo sakın bulaşmayın..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-temiz-avensis-takasli-159954617/detay/