Arkadaşlar bugün vitrinde kullanılmış daha yere deymemiş Nissan silvia s15 kep aldım. Kepte ışık kiti mevcut. Işık kitinin ch1 ve ch2 olmak üzere 2şer adet girişi var. Ch1den gelen kabloda 2 giriş var ch2'den gelen kabloda 2giriş var. Girişlerin 1tanesi alıcıya takılanın aynısı 1tanesi siyah büyük giriş. Araçta boş girişlere taktım fakat ne denediysem takamadım. Kepi 100Tl'ye aldım ışık kitleri ile beraber. Işık kiti olması biraz makul geldi. Normalde kepin sıfırıda 110tl.
alici resmini eklermisin ? birde isik kitinin kablolarini ? isiklarda herhangi bir devre varmi ?
alici resmini eklermisin ? birde isik kitinin kablolarini ? isiklarda herhangi bir devre varmi ?
Mesut abi alici acme racing b1029model
Ch1 ch2 girisi var bide batt girisi var. Kitte onde 6led arkada 5led aynalarda 2led var ama calistirici kutusuna baktigimda toplamda 8led girisi var. Fakat ledlerden gelen kablolardan sadece 5tane giris yapilmis. Bi terslik var kablolarmi kopuk anlamadim. Kepin parasini daha vermedim 23tl kargo ucreti verdim icime sinmez ise geri yollayacam kepi abuk subuk yamuk yamuk delmiş. Benim araca olmadi tekrardan delmem gerekiyo bide. Eski delikleri nasil kapatirim onun icinde yardimci olursan abi
Ramazancim fotograf eklersen yardimci olmaya calisyim boyle anlatmakla olmaz gormem lazim , eski deliklere maglesef tek yapabilecegin sey ustune sticker ile kapatmak olur
Kardeşim kusura bakmada biraz fazla vermişssin

RC işinde eşime dostuma hep bu konuda yardımcı olmaya çalışıyorum aman diyim güvendiğiniz birinden yardım alın yoksa pişmanlık ve zararı yüksek olabilecek bir iş bir böyle ückagıtcı insanlarla karşılaştıkca...
Kardeşim kusura bakmada biraz fazla vermişssin
RC işinde eşime dostuma hep bu konuda yardımcı olmaya çalışıyorum aman diyim güvendiğiniz birinden yardım alın yoksa pişmanlık ve zararı yüksek olabilecek bir iş bir böyle ückagıtcı insanlarla karşılaştıkca...
Ürünün ödemesini peşin istemişti . Ödemeyi yapmadım kepi gönderin kargo ücretini ödeyip alayım. Sonra size kepin ödemesini yapayım dedim. Şuan sadece 23tl kargo ücreti ödedim. Beni aramasını beklicem satıcının. Beni arayıp ödemeyi yapmadınız dediğinde, söyleyeceklerimi söyleyip bu kepi bu şekilde kabul etmeyeceğimide söyleyip verdiğim kargo ücretini bana göndermesini isticem kargo ucretını gonderırse kepini geri gonderıcem. Bu kepe bu şekilde asla 100tl vermem. İnsan olan kusurunu baştan soyler ona gore alır veya almayız. bu tür insanlar keşke satıs felan yapmasalar.
geçmiş olsun böyle satıcılarda var malesef bence satıcının aramasını beklemeden arayıp söyleyin
geçmiş olsun böyle satıcılarda var malesef bence satıcının aramasını beklemeden arayıp söyleyin
Merhaba teşekkür ederim görüşünüz için.
Arkadaş dün sabah aradı beni Bi defa öncelikle söyliyim kep gönderdiğiniz şekilde kutuda duruyor araca takmadım dedim.kepin sıfır olarak durduğunu söylediniz bana ama bu kep sıfır değil üstelik bu kep hatalı dedim. Kepin tekerlerinin olduğu yerde makas kaçması var dedim. Sadece bu değil kepin ışık kitinin bi çok ledleri eksik olanlarında girişleri yok dedim. Bunların hepsini siz biliyorsunuz bunları size tek tek anlatmama gerek yok dedim. Siz bana benim kargoya ödediğim 23tl'yi havale edin kepinizi size aynı şekilde geri göndereyim ben bu kepi bu şekilde kabul etmiyorum dedim. Geri veriyorsunuz yani diyip tamam ayarlarız diyip telefonu yüzüme kapattı. Kargo ücretimi göndermez ise kepini geri alamaz. Kargo ücreti bedeline kep sahibi olmuş olurum . Benim için sıkıntı yok aslında.

Valla acikcasi isik kiti olmasa o kepin edecegi zaten 23 lira
Valla acikcasi isik kiti olmasa o kepin edecegi zaten 23 lira 
Satici verdigim kargo ucretimi geri gondermedi. Bu durumda krp bana 23tl ye gelmis oldu. Adima hayirli olsun. Dusuncesizlik yapip kep icin 80tl yi bastan gonderseydim suan ustune bi bardak su icmis gibi olurdum
Hayirlisi olsun gule güle kullanin

Yinede aramasını bekleyin aramazsa siz arayin 20 30 lira gònderip helallik alın nacizane tavsiyeem
Hayirlisi olsun gule güle kullanin 
Yinede aramasını bekleyin aramazsa siz arayin 20 30 lira gònderip helallik alın nacizane tavsiyeem 
Tesekkur ederim. Yukarda soylemistim tekrar soyliyim . Arkadasin amaci beni düe duz dolandirmakti. Kepi kakaliyim hemen yenisini alayim diye dusundu ama fakat evdeki hesabi disariya uymadi. Kepi geri almasini parami geri gondermesini istedigimde telefonu yuzume kapatti. Insan olan bi ozur dilerdi kusura bakmayin derdi telefonu yuzume kapatmakta neymis. Ben su kendini uyanik sanan ama zerre kadar uyanik olamayan insanlari anlamiyorum. Bu dunyanin bide diger dunyasi var 10-20tl parayla ne ben zengin olrum ne onlar olurlar. Bu konuyu okuyan abilerime kardeslerime tavsiyem kimseye onden odeme para gondermeyin

Bu arada bu kepin iscilige ihtiyaci var nereden baslasak bilemedim