0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kart yok. Sadece çalıştırma düğmesi var. Bu durumda kumanda kırılsa araç çalışmayacak mıdır?
toyota amblemli tarafını start stop tuşuyla öpüştürdüğünüz zaman o aşk filizlenecektir sanatsal anlatım mode on
Peki bu aşkın meyvelerini nasıl topluyoruz?
sol camı hafif indir,devir dakikayı 6500e çıkar, vsc tuşuna 3 saniye basılı tut, 1. vites ayağını gazdan çek sonra devir kesiciye girene kadar 2. vitese atma
döktürmüssün gene ali abi Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 00:13:13birgün buluşmaya zorlada olsa getirecem seni ali abi
Kuvvetli elektromanyetik alan olan yerlerde kumandanın iletişimin kesilmesi normal maalesef:(Bendede var anahtarsız giriş çıkış ancak daha denk gelmedi.Bendede sıkıntı araç içinde telsiz çalıştıramıyorum aracın kendi iletişiminden çok etkileniyorum ((Keyifli sürüşler dilerim
süpersin ali abi hiçbirşey imkansız degildir bakacaz buluşma için birşeyler
1- Akıllı sistem anahtarım yok ( iyiki yokmuş )2- Benim Avensiste VSC kullanıcı kontrolünde kapatılamıyor.
angaraya tayinim çıksa gelirim tabiki ama boludayım sürekli Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 09:30:06aha yakaladık sivil polis toplanın arkadaşlar kaçıyoruz topla tezgahı topla toplaaa !:rofl: