Gönderen Konu: Alarm Ayarları  (Okunma sayısı 2522 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Şu anda paylaşacağım kişisel bir iletim bulunmuyor
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Alarm Ayarları
« : Mayıs 05, 2014, 13:25:09 »
Arkadaşlar,
Corolla'ya alırken taktırdığım orjinal alarm geceleri, gündüzleri yağmur yağdığında kendiliğinden çalmaya başlıyor. Kumandadaki kapı kapatma düğmesine bastığımda çalması susuyor ancak 2-3 dakika sonra yeniden çalmaya başlıyor. Alarmın çalmamayı kumandadan nasıl ayarlıyoruz? Ya da hassasiyetini 2014 corolla'da ayarlayabileceğimiz bir yöntem varsa paylaşabilir misiniz.
Teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Alarm Ayarları
« : Mayıs 05, 2014, 13:25:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Alarm Ayarları
« Yanıtla #1 : Mayıs 05, 2014, 13:41:26 »
Çok hassasa ayarlanmış galiba. Bildiğim kadarıyla kumandadan  yapılamıyor, modül üzerinden olması lazım.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1412 kere teşekkür etti
  • 901 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 05, 2014, 14:05:48 »
Alarm hassasiyet ayarını modül üzerindeki minik düğme yada tornavida ile ayarlana yerden yapabilirsiniz.Modül nerede derseniz bildiğim kadar toyotalarda servis tarafından takılan alarmların ana modülleri orta konsolda yani vitesin olduğu yerde biraz sökmek lazım gibi.Yada serviste takdırdınızsa gidin hassasiyet ayarını yeniden yapsınlar onlar daha kolay haledecektir işi sanırım ücrette almazlar.
Kolay gelsin
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 2000
  • Model Yılı: '19
  • 6 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 05, 2014, 19:52:26 »
Arkadaşlar,
Corolla'ya alırken taktırdığım orjinal alarm geceleri, gündüzleri yağmur yağdığında kendiliğinden çalmaya başlıyor. Kumandadaki kapı kapatma düğmesine bastığımda çalması susuyor ancak 2-3 dakika sonra yeniden çalmaya başlıyor. Alarmın çalmamayı kumandadan nasıl ayarlıyoruz? Ya da hassasiyetini 2014 corolla'da ayarlayabileceğimiz bir yöntem varsa paylaşabilir misiniz.
Teşekkürler.
Aynı sorun bende de vardı. okul binasına yaklaşık 50 m uzaklıkta park etmeme rağmen zil sesinden alarm otuyordu yanından kamyon geçtiğinde veya yanında kornaya basıldığında yine ötüyordu, hatta bazen kendi kendine ötüyordu. İkinci kez ayar yaptırdım geçen hafta serviste şimdi devreye girmiyor ama hassasiyeti çok düştü alıp götürseler haberım olmayacak :(( Şimdilik gözlemliyeceğim ve tekrar bir ayar yaptırabilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Şu anda paylaşacağım kişisel bir iletim bulunmuyor
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 06, 2014, 10:04:14 »
Dün serviste hassasiyetini düşürttüm, şimdi de kapı kolunu çekiyorum vs. devreye girmiyor. Yağmurlar geçsin yazın bakıma götürdüğümde biraz daha hassasiyetini arttıracağım. 

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 10:09:26
Arkadaşlar,
Kitapçıklar arasında Alarm Kullanıcı El Kitabı'nı buldum. Alarm gereksiz çalmaya başladığında kumandadan siren kısmını kapatabiliyorsunuz ve bir daha çalmıyor siz kapıları açana kadar. Sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm arkadaşlara yararlı olması dileğiyle.
Teşekkürler.