Gönderen Konu: Arka kapı hoparlörleri değişiminde yardım istiyorum/ T27 Avensis  (Okunma sayısı 1955 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Arka kapı hoparlörlerim eski kullanıcı tarafından (ç)alındığı (!) için bende arkalara hoparlör takmak istiyorum. Sorum şu:

Metal hoparlör muhafazalarını çekip çıkartsam oradan takılabilir mi? yoksa döşeme komple mi sökülmeli?
Birde ankara'da bu hoparlör takma/elektronik işlerinden iyi anlayan temiz iş yapan yer önerebilir misiniz?

Teşekkürler
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Eskisi nasıl çalmış ki? O dediğiniz metal kapaklar sökülmemiş gibi duruyorsa, döşemeyi sökmek gerekebilir. Forumda başka bir araçta takılması ile alaklı bir resimli anlatım vardı. Tabii döşemeyi sökmüş çünkü hopalörleri kapıların saçlarına vidalıyordu :tamam:

Bu arada park sensörleri ne alemde Ali Hocam ?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Eskisi nasıl çalmış ki? O dediğiniz metal kapaklar sökülmemiş gibi duruyorsa, döşemeyi sökmek gerekebilir. Forumda başka bir araçta takılması ile alaklı bir resimli anlatım vardı. Tabii döşemeyi sökmüş çünkü hopalörleri kapıların saçlarına vidalıyordu :tamam:

Bu arada park sensörleri ne alemde Ali Hocam ?

sensörler ölü ya da elektriksel bir sorunu var  hocam ,yetkili servise gidip bayılacağız yenisini takacak bir de boyayacak o biçim geçecek bize işin açığı. :-\
kapağı açınca tahminim arka saça da ulaşılıyor ama bi denesem zarar veririm diye korkuyorum
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Bence kapak işine hiç girme hocam, zaten kablosuydu bilmem nesiydi deyip döşemeyi sökmek zorunda kalırsın gibime geliyor. Temiz temiz döşemeyi sök bence en kestirmesi olur  :tamam:

İnşallah fazla para sıkışmamıştır. :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Bence kapak işine hiç girme hocam, zaten kablosuydu bilmem nesiydi deyip döşemeyi sökmek zorunda kalırsın gibime geliyor. Temiz temiz döşemeyi sök bence en kestirmesi olur  :tamam:

İnşallah fazla para sıkışmamıştır. :tamam:

ah kendim gözüm bassa sökerimde.kabloları dıştan bakınca görünüyor aslına.servis orijinal hoparlör takarım dedi en iyisi elektrikçiler ama kim temiz yapar bu işi hiç fikrim yok :huh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
ah kendim gözüm bassa sökerimde.kabloları dıştan bakınca görünüyor aslına.servis orijinal hoparlör takarım dedi en iyisi elektrikçiler ama kim temiz yapar bu işi hiç fikrim yok :huh:

En sagliklisi maalesef diyorum dosemeyi sokmek. İyi bir tesisatci hoparloru takacaktir. Ama iyi montajlanmasi gerekir. Orjinalleri sadece servislerde var, ancak ayni boyut ve. empedansli baska hoparlorde takabilirsiniz.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '94
  • 272 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
Ankara da bu işi yapacak çok iyi ustalar var.Ulus konya sokakta ebadına uygun (tatminen 16 cm) hoparlör alıp taktırmak.bence alıp kendinizde montajı kolayca yapabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Ankara da bu işi yapacak çok iyi ustalar var.Ulus konya sokakta ebadına uygun (tatminen 16 cm) hoparlör alıp taktırmak.bence alıp kendinizde montajı kolayca yapabilirsiniz.

Hocam kendim sökerim ama vidaları nerede hangi klipsler var bilemediğim için olmuyor işte

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '94
  • 272 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
Hocam kendim sökerim ama vidaları nerede hangi klipsler var bilemediğim için olmuyor işte
Bence bu kadar gözünde büyükme   :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Bence bu kadar gözünde büyükme   :tamam:

:rofl:demesi kolay  :rofl: