0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Almak isterim bir tane rc de ondan önce başka hayallerim var be abi Evine gişelerden kaçak geçiş cezası gelcek
yok ilke merak etme kaçak geçiş yapmadık. arabamda var zaten. fakat rc aracımda yok. onunda plakası yok. araç büyük. 1/5 baja 5b ss. makina benim rc aracıda algıladı. ona kaçak muamelesi yaptı. sıkıntı yok yani
Bende rcyi kastetmiştim abi
canım kardeşim ben seni anladım da cezalık bi durum yok onu aktarmak istedim. sonuçta oradan hgs si olmayan bi nesne geçti. makine de onu algıladı. yapacak bişi yok
Ahmet abi ayipsin ama yerden kalkmadan kirilacagina Cruise Controlune iddaya girerim
Mesut Bey,Endişelerinize katılıyorum. T-rex 600 ESP kullanmaya çalışan biri olarak bu tür hobiler için bir düzenleme gerektiğine inanıyorum.
MesutBen senin arabaya cruise takarımda senin benim arabaya aktif cruise takman gerekir.Bu iddaa da kararlımısın?
Öner bey selamlar, yakında böyle şeyler olacak gibi ülkemizdei keza bizim insanımız birşeyin b..unu çıkartana kadar yapmaya devam eder biliyorsunuz. bende Trex 600 Nitro kullanıyorum, bu aletlerin nekadar tehlikeli olabileceğinin farkına varması lazım kullanıcıların.Abi daha önce 6 kanallı bir helikopter kullanmadıysan kesinlikle kalkışta kırılacak söz yalnız bu model 2 3 tane Cruise Control alabilecek fiyatta
Bunu ögrenmenin tek yolu kırmak diyorsan sözüm yok. Zevkle kırarız.