Gönderen Konu: Toyota jant sorum ?  (Okunma sayısı 1983 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Toyota jant sorum ?
« : Mayıs 02, 2014, 21:55:52 »
Toyota sitesindeki Alüminyum Jant Podium II, işlenmiş antrasit 16'' Jantı bayiye sordugumda özel üretim oldugunu ve yurtdısından sipariş üzerine gelindigi söylendi acaba bu jantı kullanan arkadaşlarım varmı memnunlarmı benim hoşuma gitti ve 2.500 tl fiyat verdiler bana ...
Bu jantı kullanan yada jant meraklısı olan arkadaşlarım bana yardımcı olurlarsa sevinirim

Toyota Club Türkiye

Toyota jant sorum ?
« : Mayıs 02, 2014, 21:55:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota jant sorum ?
« Yanıtla #1 : Mayıs 02, 2014, 21:57:49 »
2.500 tl çok değil mi
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Mayıs 02, 2014, 22:01:19 »
2.500 tl çok değil mi

evet banada pahalı geldigi için sipariş ettiremedim gerçekten sizce bukadar değermi nedir ki bu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 02, 2014, 22:05:56 »
Abi genel fiyatlar serviste jant için çok pahalidir tanesine 2bin 3bin tl isteyen servisler var toyota bu fiyati istiyosa yine iyi dicem ama para kolay kazanilmiyor 2.500 tl verip jant alicaksiniz bilmiyorum şuan aracinizin uzerinde kaç jant var ama 16 jant degilse lastik alcaksiniz  janti rengi olsun sitili olsun hoşuma gitti ama değmez bence çikmasida bulunmaz yeni çikmiş dediniz  bence başka modellere bulabilceğiniz çikma vb orjinal modellere yönelin :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Mayıs 02, 2014, 22:11:41 »
Abi genel fiyatlar serviste jant için çok pahalidir tanesine 2bin 3bin tl isteyen servisler var toyota bu fiyati istiyosa yine iyi dicem ama para kolay kazanilmiyor 2.500 tl verip jant alicaksiniz bilmiyorum şuan aracinizin uzerinde kaç jant var ama 16 jant degilse lastik alcaksiniz  janti rengi olsun sitili olsun hoşuma gitti ama değmez bence çikmasida bulunmaz yeni çikmiş dediniz  bence başka modellere bulabilceğiniz çikma vb orjinal modellere yönelin :)

Arasın üstünde 16 lık kapak jantlar mevcut ve cıkma orjinal çelik jant satan bir yer pek duymadım hayırlısı inş denk gelirde alırız uygun bişeler saolasın kardeşim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
Bu kutu da ne ola ki ?
« Yanıtla #5 : Mayıs 04, 2014, 01:38:00 »
.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Bu kutu da ne ola ki ?
« Yanıtla #6 : Mayıs 04, 2014, 01:52:20 »
1600-1700 lira verip ultra light janlar var onlardan alın kendi zevkinize göre hem yakıt düşer hemde gidişi iyileşir aracın en azından hem görünüme hitap eder hemde performansa.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)