0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
birde bazı belediyelerin kullandığı tutya benzeri bir maddeden park yapılmasın diye takılan babalar var onlarda maalesef hiç çalışmıyor.
Abi bu aldığın araba da düzgün çalışan bir yer varmı.
Eskiden sensörmü varmış hocam, bende park etmeden yada yanaşmadan önce mutlaka bakarım ne var ne yok ne kadar mesafe var falan deyip. Ali Hocam,Siz meraklısınız eğerki geri görüş kamerası vede double dinn falan bişiler alacaksanız haberim olsun. Belki bende alırım benim içinde sipariş çakebiliriz Made in China dan
arkadaşlar arabanın kitapçığını atmışım zorum neyse :/ telefondanda internette öyle bi araştırdım ama bi bilgiye ulaşamadım.aracın orjinal teybinin çıkış gücü nedir acaba bileniniz var mı ?
aman hocam çin işine bulaşmam orijinalleri bile sorunlu...Geri kameraya da pek ihtiyacım yok açıkçası belki orijinalleri çok ucuzlarsa bir ihtimal Mesaj Birleştirildi: Mayıs 05, 2014, 12:57:08bende çok sordum bu soruyu kitapçıkta yazmıyor ona göre arkalara hoparlör alacağım ama tahmini 4x35 ya da 4x40 ama benim tahminim belki daha düşüktür...Mesaj Birleştirildi: Mayıs 05, 2014, 12:58:192 sorunum var birincisi park sensöründe arıza var 2.de arka hoparlörlerimi önceki sahibi almış yoksa araçla ilgili bir şey değil hiçbiri...
toyota türkiyeyi mi aramak gerek.valla sıkılmaya başladım bu araçtan :/ teyp çıkış gücünü kitapçığa yazmayarak nasıl bi kafa yaşamışlar çok merak ediyorm