Gönderen Konu: 2000 Yaris için teyp  (Okunma sayısı 2645 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür etti
2000 Yaris için teyp
« : Mayıs 01, 2014, 01:19:03 »
Merhaba arkadaşlar, 2000 model aracıma teyp taktırmak istiyorum. daha önce fm transmitter kullanıyordum fakat çok fazla cızırtı olduğu için kulllanmak istemiyorum artık .sormak istediğim:
http://www.kliksa.com/urun/sony-dsx-a30-usb-ve-aux-girisli-kumandali-tuner/900393733

Mesela bu teyp aracım için uygun olur mu ? paneli biliyorsunuz zaten altta sanki tam teyp için ayrılmış bir yer var oraya takılabilir mi ? araç için herhangi bir eksisi olur mu?.

Toyota Club Türkiye

2000 Yaris için teyp
« : Mayıs 01, 2014, 01:19:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: 2000 Yaris için teyp
« Yanıtla #1 : Mayıs 01, 2014, 01:21:35 »
teypnizin herhangi bir sıkıntısı yoksa açıkcası ben gereksiz buluyorum böle şeyleri şahsi görüşüm bu arada..eger teyp ile ilgili sıkıntı varsada başka alternatifler mevcut
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mayıs 01, 2014, 02:52:20 »
 Usb ve aux ile müzik dinleyebileceğim birşey lazım çünkü sadece radyo dinleyebiliyorum şu an ya da kaset bulmam lazım :)

Panel bu hatta bende cd de yok kasetçalar var bahsettiğim oradaki boşluğa teyp taktırmamda bir sakınca olur mu? oranın delinmesi falan gerekicek sanırım bir yere sordum sen getir hallederiz diyorlar zaten halledemeyiz dediklerini görmedim :) deneyimli arkadaşların fikrini almak isterim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mayıs 01, 2014, 03:16:36 »
http://www.trtuningshop.com/U2723,787,audiosystem-toyota-yaris-verso-2000-2004-arasi-usb-sd-aux-aparat-toyota-adaptor-audio-system.htm

GTA Car Kits - Toyota Echo 1999-2005 install of iPhone and iPod adapter for factory stereo

size sadece ürünü attım bu attığım linkleri bir inceleyin derim forumda birçok kişi bende dahil olmak üzere kullanıyoruz.oldukça güzel kaliteli bir ürün ve takılmasıda oldukça kolay.6 lı cd changer yapıyor teybinizi.hem usb hemde aux çıkışı var.bunun avantajı ne diyorsanız herşeyden önce konsolunuz orjinal olarak kalıyor yani teyp takıp konsolda degişiklik yapmak zorunda kalmıyorsunuz.yaklaşık olarak toyotalarda 120 parçaya yakın şarkı dinleyebiliyorsunuz.ben daha fazlasını denemedim.tek zararı nedir dicek olursakda bukadar basit bir ürün biraz fiyatı yüksek ve şarkı isimleri sıkıntı olabiliyor.gözükmeye biliyor.mp3 dinleme olanagı veriyor ama şarkı isimlerini track gibi gösteriyor.ithalatçı firmasının vs linkini atabilirim isterseniz hoşunuza giderse

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 01, 2014, 03:24:58
2000 model yarisleri tam bilmiyorum ama klimanın altındaki yer cdçalar degilmi ben mi yanlış görüyorum.dedikleri dogru hallederler yani çok büyük sıkıntı çıkmaz ama nekadar şık durur..benim tereddüt ettiğim nokta bu.ama dediğim ürünün hiçbirşekilde görüntü kirliliği yok.müzik kalitesi asla alcagınız teybi aratmaz çok küçük bir farklılık olur sesde çok küçük.belki biraz fazla açmak zorunda kalırsınız sesi. o da mp3 olarak dinliceğiniz müzigin kalitesine bağlı olarak.teybinizin arkasında tek bir boş yuva var aux çıkış yeri oraya takılcak bu cihaz ve ömürlük bir cihaz gerçekten oldukçada kaliteli bir malzemesi var
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mayıs 01, 2014, 15:07:41 »
Çok teşekkür ederim yardımlarınız bu changer çok mantıklı görünüyor ama internetten araştırdığım kadarıyla cd changer girişi olması gerekiyormuş bende öyle bir giriş olamayabilir çünkü cd yok  araçta benim yukarıda paylaştığım fotoğraf temsili bir foto aynı konsolun cd değil de teyp olanı. izmir'de satan ve bu işin montajını yapan birilerini bulursam hemen gideceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • blackfear13
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '05
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 01, 2014, 16:02:19 »
böyle oluyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mayıs 01, 2014, 16:20:48 »
teşekkür ederim herhangi bir sıkıntı olmadı değil mi taktırırken.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • blackfear13
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '05
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 01, 2014, 19:51:04 »
hayır hiç bir sorun olmadı ama orta taraf tamamen sökülüp geri takmak gerekiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mayıs 01, 2014, 20:37:52 »
eger teyp kasetçalarlı ise bunun kaset çalarlılarıda var.oldukça kaliteli sesler verdiğini duyuyorum teyplerde araştırmak lazım internetten bir onlarıda araştırın derim bende bakarım vakit oldukça ve çözeriz problemi.acele karar vermeyin derim keyif alıcagınız bir çözüm illaki üretilir
2002 corolla sol vvt-i