0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bahsettigin plus ptfe yi 1 yildir kullaniyorum memnunum. Piyasadaki ucuz cilalardan uzak durun derim. Turtle wax plus ptfe yi 6ayda bir uygulayin.sizinle kousan kimse ya bilmiyor ya da size yanlis bilgi vermis.
Boya ustasının dediklerine kahkahalarla güldüm vallahi. 5-10 liraya sentetik cila ha? :DTekrar görürseniz o nalbant arkadaşa çok selam söyleyin.Elinizdeki tw teflonu gönül rahatlığıyla aracınıza sürebilirsiniz, boyanıza hiç bir şey yapmaz... Bittiğinde alternatif markaları da araştırın, birçok kaliteli ürün rahatlıkla bulunabiliyor artık ülkemizde. Tabi 5-10 liraya değil
o marka teflon cilayı bende kaliteli olsun diye aldım. cilayo yeni yaptım. çok güzel parlattı memnun kaldım. ama şunu söyleyim, bu cila içinde pasta var sanki. yani bir miktar aşındırıcı özelliği var. boyanın üzerinde ne varsa söküyor.uzun süre uygulanırsa boya üstündeki katları sökebilir. belki bu yüzden söylenmiştir.
Teflonlu olduğu için galiba pasta ile cila karişikti yanliş hatirlamiyosam ama sentetik ciladan da bi halt olmaz alirken görevli bundan al dedi çok iyi vb şeyler sòyledi aldim bi halta yaramadi sentetikler bişeye benzemiyor
O bahsettiğiniz aşındırıcı değil de temizleyici maddelerdir. Bir çok wax imalatçısı ürünlerin içine temizleyici kimyasal maddeler de katarlar.Waxın araca iyice tutunması için alttaki yüzeyin wax sürülmeden önce çok iyi hazırlanmış olması gerekmekte. Ancak bu şekilde max. parlaklık ve uzun ömür elde edilebilir.Ayrıca elle wax sürerken aracın boyasını aşındırmak pek mümkün değil. Makina ile polisajla ancak mümkün olur.Waxtan max. verim alabilmek için mümkünse kaportadaki yüzeysel kusurları ve çizikleri giderin. Wax sürmeden önce de aracı çok iyi yıkayarak varsa ipa ile silin. Bu sayede temiz ve yağsız bir yüzey elde edersiniz. Ardından süreceğiniz wax daha çok gösterir kendini.