0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar böyle bir alet varmış, ben ilk defa gördüm. Sizlerinde fikirlerini almak isterim, kullanışlı mı acaba? linki altta.http://teleoutlet.com/default.aspx?ref=mlytmnst
Bu aletin fikrini detailingturkey'den aldılar, yoksa aslında bildiğiniz ilaç pompası Dtr'deki bir arkadaş modifiye edip köpüklü şampuan sıkmaya uyarlamıştı İlposan marka bir pompayı, baya da başarılıydı. 1TL benzincilerinde işe yarıyordu ama su sıkayım, durulayayım derseniz işe yaramaz, sadece köpüklemek için kullanabilirsiniz.
Sadece köpükleme diyorsan pek işe yaramaz. Cazibesi basınçlı su sıkma. Reklama göre suyu sıkıyor ama bunu yapamıyorsa değmez.
Çok fazla basinçta boya zarar görür evet vernik atmasi vb durumlar olabilir ama siz bunu yikamaya verince başinda durmadiginiz zamanda olabilir ve amatör makinalarda bu olmaz büyük makinalarda çok yakinda tutulursa zarar görür
Bunun testine tanık oldum.150 BARda metal yüzeydeki boyalarda hiçbirşey olmadı.Plastik olan tamponlarda ise (5mm mesafeden) boyaya yine birşey olmadı ancak plastik malzeme parçalanmaya başlıyor.Ancak zamana karşı bu dayanım degişirmi bilmiyorum.
yazın tarlada kullandığım ilaç pompasının aynısı suyun tazyiği falan hikayaedir incecik püskürtür ve araç için alınması gereken en son şeydir para tuzağıdır
50 lira fazla bu alet için 5 lt. olanı 25 liraya aldım ( meşhur nalburuyecilerden ) 5 lik bir ykamaya yetmiyor zaten 8 likte yetmez bu alet zirai ilaç atmak için yararlı sonuçta biraz uğraşmayı sevenler için