Arkadaşlar çok önceden belirttiğim gibi aracım 1.3 xl ve sırasıyla sorunlarım
1) Yakın bir zamanda aracıma 3 çuval yükledim ve aracım bi kasiste sağlam bir sürtme yaşadı o günden beri aracım 1000-2000 devir arası çok sinir bozucu bi cızırtı çıkartıyor (sanki tenekeyle egzoza vuruyorlar gibi)
ve aracı krikoyla kaldırdım sesin egzozdan değil daha önlerden geldiğini farkettim sanki triger kayışlarının olduğu bölümden geliyor gibiydi (bu arada aracım 225.xxx kmde,yaklaşık 25 bindir bende önceki akibetini bilmiyorum). Sizce sorun triger mi?
2) Bir diğer sorunumsa birgün kalkıyorum ve arabamın sol aynasının camı yerinde yok,burada sordum soruşturdum sadece iç aynayı bulamıyorum. Komple ayna değişmekte biraz cep yakıcı sizce çıkma parçaya yönelmeli miyim? veya orjinal sıfır ürün için kime güvenmeli ve alış veriş yapmalıyım?
3) Bu bambaşka ve büyük bir durum,babamın bana bir anda sinirlenmesi ve ön camın merkezine kocaman bir örümcek ağı yapması

tabi işin mizahı kısmını geçelim camımda kocaman bir çatlak var bundan kesinlikle kurtulmam lazım muane yapacağım ve büyük ihtimalle geçmeyecek bundada çıkma mı sıfır parça mı fiyat ve alınacak firma konusunda önerilerinizi bekliyorum.