Gönderen Konu: toyota yaris için modifikasyon  (Okunma sayısı 3811 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
toyota yaris için modifikasyon
« : Ekim 13, 2008, 13:52:17 »
2008 1,3 toyota yaris için motor modifikasyonu yapan arkadaşlar varmı?
özellikle hava filtresi taktıran arkadaşlar.. !!!
yönetim: kurallarımız gereği kullandığınız resim kendi resminiz veya kullandığınız araç olması gerekmektedir.

Toyota Club Türkiye

toyota yaris için modifikasyon
« : Ekim 13, 2008, 13:52:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Evolution...
  • Kan Grubu: A+
Ynt: toyota yaris için modifikasyon
« Yanıtla #1 : Ekim 13, 2008, 22:50:50 »
sakın yapma arkadaşım motor için bi şey ingiltereden ve japonyadan chip olayına girecektim kendi aracım için çok tehlikeli dediler...ben 1.0 motor ile son haliyle 174 km/h gördüm :) orjinal halinde 156 km/h yi geçemiyodum...motor için sadece performans yakıtları kullanbilirsin...
K@m@®oS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #2 : Ekim 14, 2008, 12:13:19 »
1.0 yarisim ile 192, 1.3 ile de 199 gördüm ;)
açık hava filtresini tavsiye ederim.
montajı biraz uğraştırır, kısaca anlatayım, sonra benimkinin resmini de koyarım..

öncelikle filtrenin bulunduğu kapalı hazneyi, filtre borusunu, vs. söküyorsun..
karşına motorun ana hava giriş manifoldu geliyor..
birkaç parça pimaş yardımıyla uzatman ve pimaşın ilk bağlantı yerinden delik açıp hava akışmetresini oraya konumlandırman gerekecek..
ve uç kısmına da açık hava filtresi..

resim eklerim, daha iyi anlarsınız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Ekim 14, 2008, 21:21:55 »
kutu içi takmayı denesek nasıl olur peki..
çünkü hiç bir parçayı sökmek istemiyorum..
daha önceki yariste söktüm pişman oldum.. :o
yönetim: kurallarımız gereği kullandığınız resim kendi resminiz veya kullandığınız araç olması gerekmektedir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #4 : Ekim 31, 2008, 01:54:33 »
Ben bu olaya şöyle bir giriş yapmak istiyorum resimlerini en kısa zamanda yüklicem diyorum çekemedim bile fakat sonunda koyucam :) yaris d4d 'm var tte yay enkei jant spoiler ziebarth film sis vites topuzu kaplaması kapı eşikleri falan filan orjinal işlemler yaptım fakat her yazımda derim ben toyotaya yabancıyım.. daha doğrusu yabancılığım modifiye konusunda apaçi moduna girmeden fiyatınıda yazarak kaliteli ve gündelik yaşamda kullanabiliceğimiz neticede bir c5 almadım yada bi 360 430 yaris topu topu ipin ucunu kaçırmadan ne yapabilirim mesela arka tampon ön tampon toyotada bunlar varmı ? veya hava filtresi toyota yaris için getirdimi ? Kısacası Yaris'e ne yapılır..kısa anten mesela Yıldıray bana bir resim göndermişti bu araca benzetmeye çalıştım diye o resim forumda bi yerde vardı bir çoğunuz hatırlarsınız modlu yaris kısada bi anteni vardı ? bunlar orjinal bicimde nerden temin edebiliriz ve kazıklanmadan en makul sadece ve garantili biçimde..
Nerde Nerde YERLERDE :D YaRiSs D4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #5 : Kasım 24, 2008, 20:28:37 »
Benim aracım 1.0 ve açık hava filtresi takmak yerine simota'nın kapalı performans hava filtresinden aldım aksaraydan ve uyguladım motora sesi daha hoş oldu artık gazı daha rahat alıyor çok daha iyi oldu artık motorum. Yakında da son susturucumu değiştirip daha çok güç almayı bekliyorum bunların yapılması kolay şeyler ve geri dönüşüde olabiliyor. Yani demek istiyorum ki illaki kendiniz açık hava filtresi olcak diye şartlandırmayın sonrasında uğraştırabiliyor. Denemekten fayda çıkar ve görüceksiniz ki memnun kalıcaksınız dediğimden :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Ocak 24, 2009, 21:11:41 »
resim koymamışsın arkadaşım bekliyorum resimlerni