Gönderen Konu: 2011 corolla fly audio anlayan var mı  (Okunma sayısı 1811 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '11
  • 5 kere teşekkür etti
2011 corolla fly audio anlayan var mı
« : Nisan 26, 2014, 00:59:54 »
merhabalar
fly audio ile bir kaç sorum var, serviste de cevaplayamadılar.
1- usb flash ile kaç gb yada kaç adet mp3 dinleyebiliriz
2- bazı flashları okurken bazılarını ise hiç açmıyor.
3-aux girişine cep telefonunu bağlayabiliyor muyuz.
4- micro sd kartta navigasyon yüklü ve kartta baya boş yer var , o boş kalan kısma mp3 doldurabilir miyiz.
şimdiden teşekkür ederim
benim babam.........

Toyota Club Türkiye

2011 corolla fly audio anlayan var mı
« : Nisan 26, 2014, 00:59:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yusufhatay
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 36000
  • 7 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 corolla fly audio anlayan var mı
« Yanıtla #1 : Nisan 26, 2014, 01:03:48 »
usb girişi çoğu flash diski çalıştırıyor. flashın aldığı kadar mp3 yükleyebilirsiniz. aux girişine telefon bağlayabilirsiniz ancak ona gerek yok aracınızda bluetooth özelliği var telefonu araca tanımlayıp direk ordan konuşabilirsiniz...
Çıkarım Senle Her Yola ToYoTa...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 27, 2014, 00:59:04 »
Bu cihazin usb flash kapasitesi 16 gb..

Flash belleği farmatlayip fat32 ye çevirmen lazim

Aux girişi için telefonun kulaklik çıkışı kullanilabilir ama usb varken bu durum saçma kacar. Sonucta teybi telefondan kontrol edeceksiniz.

Evet boş kalan yere mp3 koyabilirsiniz ama buda saçma olur çünki muzik dinlemek için bi sürü yere girmeniz lazim ki sizin 16 gb bi flash belleği doldurup  yol boyu dinlemeniz icin izmirden ağrıya gitmeniz lazim. Arşiv olayi istiyorsaniz inanin bana kalabaliktan baska bisi deel. Ben 1 tb bagladim film muzik ne varsa doldurdum ama hep radyo dinledim :) böle de bidurum var yani.
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 45000
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Nisan 28, 2014, 12:31:12 »
Yusuf bey ve Kerem bey teşekkür ederim cevaplarınız için. ama ben de 4-5 tane flash disk olmasına rağmen ve özellikle fat32 ye çevirip kullanmama rağmen sıkıntı yaşıyorum. toshiba 8 gb yi takar takmaz tanıyor ve 1 gb kadar mp3 ü okuyor. siz istediğiniz kadar doldurun, belli klasörden fazlasını okumuyor. okumadığı klasör ün içine giriş yapsanız da mp3 görünmüyor. yaklaşık 200-300 mp3 kadarı görünüyor. hp ve kingstone flashlarını ise 10-15 dk tak çıkar vs ile zor tanıdı (o da bir kaç kez tanıdı). usb soket girişinde arıza olduğunu düşüneceğim ama bir flashımı hemen açıyor. servise danıştığımda , belli bir kapasitesi vardır belki de , daha fazla mp3 açmayabilir diye bir cümle kurdu arkadaşlar. anlayan arkadaşlardan ciddi bir yardım bekliyorum. şimdiden teşekkürler
benim babam.........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 28, 2014, 12:34:37 »
Yusuf bey ve Kerem bey teşekkür ederim cevaplarınız için. ama ben de 4-5 tane flash disk olmasına rağmen ve özellikle fat32 ye çevirip kullanmama rağmen sıkıntı yaşıyorum. toshiba 8 gb yi takar takmaz tanıyor ve 1 gb kadar mp3 ü okuyor. siz istediğiniz kadar doldurun, belli klasörden fazlasını okumuyor. okumadığı klasör ün içine giriş yapsanız da mp3 görünmüyor. yaklaşık 200-300 mp3 kadarı görünüyor. hp ve kingstone flashlarını ise 10-15 dk tak çıkar vs ile zor tanıdı (o da bir kaç kez tanıdı). usb soket girişinde arıza olduğunu düşüneceğim ama bir flashımı hemen açıyor. servise danıştığımda , belli bir kapasitesi vardır belki de , daha fazla mp3 açmayabilir diye bir cümle kurdu arkadaşlar. anlayan arkadaşlardan ciddi bir yardım bekliyorum. şimdiden teşekkürler

Cihazın ön belleğinin belli bir kapasitesi olabilir, 200-300 mp3 okuyorsa yeterli olur zaten diye düşünüyorum. Flash ta veya dosya formatında bir problem olsa hiçbirini okumazdı.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 28, 2014, 21:06:59 »
merhabalar
fly audio ile bir kaç sorum var, serviste de cevaplayamadılar.
1- usb flash ile kaç gb yada kaç adet mp3 dinleyebiliriz
2- bazı flashları okurken bazılarını ise hiç açmıyor.
3-aux girişine cep telefonunu bağlayabiliyor muyuz.
4- micro sd kartta navigasyon yüklü ve kartta baya boş yer var , o boş kalan kısma mp3 doldurabilir miyiz.
şimdiden teşekkür ederim

tezcan bey bu sorulara servisin cevap verememesi gayet normal:) neticede adamlar bilgisayarcı değiller,.:)))
1-usb flash belleğinizin kapasitesi nekadr ise okadar mp3 dinlayablirsiniz.
2-bazı usb lerin okunuyor olması o ürünle alakalı nitekim okunmayan usb leri bazı pc ler bile okumuyorlar....
3-aux girişine istediğiniz herşeyi bağlayablirisniz yeterki usb yada streo jack olsun:)
4-sd kartınızda olan boş yerleri doldurablirsiniz:))) mp3 ise aracın müzik çaları okur merak etmeyin:)
5- buda benden olsun. yukarıda sayılan maddeler tarafımdan denenmiştir bilginize.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 28, 2014, 21:45:42 »
Tezcan bey,
aynı cihazdan ben de kullanıyorum, flash tanımama gibi bir sorunum olmadı. yukarıda arkadaşlar gerekli cevapları deneyerek vermişler aynen katılıyorum, buna ek olarak; telefonu illa kabloyla bağlamak zorunda değilsin, bluetooth üzerinden kablosuz bağlayarak da telefonunuzdaki mp3 leri dinleyip varsa desteklenen videoları izleyebilirsiniz.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...