0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yusuf bey ve Kerem bey teşekkür ederim cevaplarınız için. ama ben de 4-5 tane flash disk olmasına rağmen ve özellikle fat32 ye çevirip kullanmama rağmen sıkıntı yaşıyorum. toshiba 8 gb yi takar takmaz tanıyor ve 1 gb kadar mp3 ü okuyor. siz istediğiniz kadar doldurun, belli klasörden fazlasını okumuyor. okumadığı klasör ün içine giriş yapsanız da mp3 görünmüyor. yaklaşık 200-300 mp3 kadarı görünüyor. hp ve kingstone flashlarını ise 10-15 dk tak çıkar vs ile zor tanıdı (o da bir kaç kez tanıdı). usb soket girişinde arıza olduğunu düşüneceğim ama bir flashımı hemen açıyor. servise danıştığımda , belli bir kapasitesi vardır belki de , daha fazla mp3 açmayabilir diye bir cümle kurdu arkadaşlar. anlayan arkadaşlardan ciddi bir yardım bekliyorum. şimdiden teşekkürler
merhabalarfly audio ile bir kaç sorum var, serviste de cevaplayamadılar.1- usb flash ile kaç gb yada kaç adet mp3 dinleyebiliriz2- bazı flashları okurken bazılarını ise hiç açmıyor.3-aux girişine cep telefonunu bağlayabiliyor muyuz.4- micro sd kartta navigasyon yüklü ve kartta baya boş yer var , o boş kalan kısma mp3 doldurabilir miyiz.şimdiden teşekkür ederim