0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.hepsiburada.com/liste/win-tech-75-cm-en-x-10-metre-boy-siyah-cam-filmi-uygulama-kiti-hediyeli-55d060/productDetails.aspx?productId=otm55d060&categoryId=20024895 Kalitesi nasıl? Konunun en başındaki araç benim. 2. Resimdekilerden hangisi uyar?
Parklar ve plakalara led taktım, kısa ve metal mir anten aldım, sarmalı direksiyon kılıfı dikiyorum... Yavaş yavaş yapıyoruz... Bu direksiyon kılıfını dikmek çok uzun sürüyo yhaa. Cam filminide ankarada 80-100 e buluruz. Jantlar seneye... Mugen Filmden sonra... Böle düşünüyorum ve yorumlarınızın devamını bekliyorum.Saygılar.
Sağol aytaç abi. Sana şu soruyu sorayım. Şimdi bu kapı altı hayalet logo için kapının altında delik açmak mantıklı mı? bir de ön tampon altındaki siyah karlığın yenisini servis dışında nerede buluruz? Fiyatı ne olur? bir de plaka lambalarının duyunu nerede bulurum?
Arabanın bazı yerlerinde çok kalın çizikler var. Ama şimdi boşa boşuna ince çiziklerin ne günahı var Kaliteli bir ince pasta alıp, nomal bir kalın pasta alsam nasıl olur? Dipnot: Bu aracın ilk sahibi arka koltukların naylonunu bile sökmeden binmiş Ve 2. sahibi boyayı inceltir diye hiç yapmamış. 10 Yıldır ilk defa pasta cila atılacak Bilemediniz 2... Kapı altı logodan vaz caydım Acayip gereksiz. Alın size bir soru daha. Şimdi ben tavan hariç her yeri temizlerim. Ama tavana değmek istemem. Sarkar flan neme lazım. sırf tavanı würth ya da sonax da temizlerler mi? Fiyat ne isterler ?