0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle geçmiş olsun, benim de başıma benzer ama zararsız bir durum gelmişti. Sizin yerin hemen 5-10 cm arkasında çamurluk üzerinde 10 cm.lik sürtmeden dolayı ezik ve çizik vardı. Lokal boya ile hallettim, Toyotacı süper bir adam, Ahmet Sivari kardeşimiz var, onun yanında kaporta ile uğraşan başka bir arkadaş daha var, isterseniz sanayide ki yeri ve telefonunu verebilirim.
Arkadaşlar hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. Malesef uzun olan cizikler derin yani tırnak takılıyor. Pasta cila ve rutuşu denemek istiyorum en kötü kapıyı boyatıcaz.
Sanirim mtc idi bu tür şeyleri yapan yerin adi maslakta galiba yine bir yerde görmüştüm tam hatirlamiyorun ama yaptigi arabalar efsane araştirirsaniz bulursunuz
MTC ile görüştüm aracın fotoğraflarını yolladım , Geri dönüş yaptılar kapıyı komple boyamadan olmayacağından konuyu açarak mikron boya gibi bir şeyden bahsettiler ; Uygulayacakları işlemi boya ve astarı tamamen kaldırıp arac üstündeki boya kalınlığı ile aynı seviyede fırın boya yapılacağını ve boya kalınlık ölcen cihazlarla dahi bu boyama işleminin anlaşılmayacağını ifade ettiler. Bu işlem içinde talep ettikleri ücret 1000 TL. Klasik sistemde boyarlar ise 500 TL talep ediyorlar. Bu mikron uygulama aracı satarken birilerini aldatmak üzere ise bence tamamen yanlış. Bu tür bir uygulamadan haberdar olduktan sonra ikinci el arac alırken biraz daha dikkat lütfen... Bu arada yetkili servis boya işine 250 TL talep ediyor..Araştırmaya devam...
Yetkili servise verin boyasın, 500TL fazla, 1000TL fantazi olur. Öncesinin fotoğaflarını çekip saklayın.
Bu çizikler tırnaga geliyor mu?
Ahmet bey benim aracımın ön ve arka çamurluklarında sürtmeden kaynaklanan beyaz çizikler mevcut.yanlız tırnağa gelmiyor.ama aracım gri olduğu için hoş görüntüsüde yok..siz ne tavsiye edersiniz ??