0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam arkadaşlar, sizlere bir sorum olacak. Bugün bir BP istasyonundan aracıma 50 liralık yakıt aldım. Almadan önce pompacıya euro dizel koymasını söyledim ve o kişi de dediğimi yaptı. İçeriye ödemeyi yapmaya gittiğimde, içerde kasada çalışan kişi Euro dizel ile normal dizelin fiyatının aynı olduğunu ve bana neden Euro dizel almadığımı sordu. Ben de ben euro dizel aldım özellikle dedim. Kasadaki kişi sonradan sistemde hata olabileceğini söylese de benim içime bir kurt düştü arkadaşlar.Şimdi sorum şu sizlere;1) Gerçekten Euro dizel ile normal dizelin fiyatı aynı mı?2) Eğer benim aracıma normal dizel konmuşsa motor açısından bir sıkıntı doğurur mu?Saygılar. Yormlarınızı bekliyorum.
tavan fiyat uygulaması ile beraber kırsal ve katkılı dizelin fiyatı aynı oldu. bu durumda aynı fiyata satacaksa (zorunlu olarak) firma katkı olayından gizlice vazgeçmiş olabilir mi? sonuçta o da bir maliyet doğurmuyor mu firmaya? devletin katkılı ve katkısız ürünü aynı fiyattan satacaksın deme hakkı ne kadar doğru? susamsız simitle susamlı simit aynı olur mu