0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
derece 16 nın altında olursa dış hava sirkülasyonunu otomatik kapatır. manuel açsanız bile arabayı stop ettirip tekrardan çalıştırsanız bile yine kapalı hale gelir.derceyi 16nın üzerine çıkarın açıldığını göreceksiniz .
Sıcaklık farkı fazla oldugunda klima performansını arttırmak için yazılımsal olarak yapılmış bir uygulama.
serhan bey sürekli seçili derken ayak ve ön cam pozisyonunumu diyorsunuz?
Merhabalar Sedat Bey ;Dereceyi 16'nın altına indirmeme rağmen bende aynı sıkıntı devam ediyor aracı ilk çalıştırdığımda sirkülasyon açık konumda oluyor. Dereceyi 16'nın altıına ayarladıktan sonra fanın açık mı kalması lazım acaba ben 16'Nın altına getirip kapatmıştım sonra tekrar çalıştırdığımda iç sirkülasyon açık konumdaydı nedendir acaba Teşekkür ederim.
Merhabalar;2011 model Auris aracımda daha önceleri olmayan ama son zamanlarda karşılaştığım bir durum var. Biliyorsunuz hava akımını araç içinde tutan veya dışarıdan hava girmesini sağlayan hava sirkülasyonu ile ilgili klima sisteminde bir tuş mevcut. Bu tuşa basıp hava sirkülasyonunu dışarıdan alacak şekilde ayarlamama rağmen aracı her çalıştırdığımda otomatik olarak bu tuş aktif oluyor ve hava sirkülasyonunu dışarıdan almaya kapatıyor. bunun bir sebebi mi var yoksa ben mi bir şeyleri karıştırdım emin olamadım.Bilgi sahibi olan ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.