0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
A3 lerin de 1.8T leri vardı. Daha üstleri ise S idi ve 200Hp lerin üzerinde idi yanlış hatırlamıyorsam. 4 çekerli olanları(quattro) vardı. O aracı bir çok yönden, çok iyi kontrol etmek gerekir bence Turbosundan, 4 çeker ise yürüyenine, şanzımanına ve motoruna kadar. Eğlencesi de iyidir, sıkıntısı da. Her şekilde hayırlı olsun.
Teşekkürler hocam yorumlarınız için. Araç zaten arkadaşın arabasını gösteirrken denk geldi servisde yakaladık içine binme fırsatım oldu. Arka hapörlör kapak kenarları kırılmış gözüme çarpan bu oldu geri kalan döşeme ve kılıflar temiz görünüyordu. Araç a4 1.8t (quatro değil) . Beni korkutan kilometresinin yüksek olması ve enjektör meselesi ustanın dediğine göre önem arz eden birşey değil sahibi de sadece sabah soğukken gaz yemiyor diyor aracı sorgulattım 1 adet kazası mevcut sahibi de bunu söylemişti ama miktar yazmıyor audi forumlarına da sordum ordan da yanıt bekliyorum servise göstereceğim diyeceğim ama 96 model aracı servise göstermek ne kadar doğru bilmiyorum.
Arkadaşlar selamlar bir konuda danışmak istedim size. Geçenlerde bi takas teklifinde bulundum. Araç 96 audi 1.8t 297 bin km de komple boyalı sline sanıyorum cunku sunrofu falan var motorunda bı sıkıntı yok diyor servisinde gösterirken yanındaydım usta enjektörle ilgili bir ikitane kod söyledi kullanıcının dediğine göre sabahları sogukken araç gaz yemiyormuş ama ısınınca düzeliyormuş. Bizim araç ise 96 corolla gli 195 binde bel altı boyalı değişen yok. Ne diyorsunuz bu konuda audi kullanan arkadaşlar varsa nelere dikkat etmeliyim acaba ? Saygılar
Bahsettiğin ilk S3 Hakan abi 1.8T 210Hp, S serisinin hepsi Quattro zaten,ilk S3 daha önceden bizzat kullandığım çok zevkli bir araç, sorun çıkardığında da adamı kahrediyor Ben olsam kendime ibret olsun diye alırdım, bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor çünkü.Mesaj Birleştirildi: Nisan 24, 2014, 15:39:46Alırsanız aklınızda olsun parçalarını (iç trim parçaları vs. hariç) B4 Passat yada Octavia diyerek alın havadan %50 indiriminiz olur
ne kadar üste alacaksın? az bir paraya razı olma çünkü tamircilere çok para vereceksin!!!
Üzerine 2000 tl vereceğim tamirci konusunda eğer temiz bakılmışsa bir sorun olacağını düşünmüyorum ama masraf açmaya başlarsa dediğiniz gibi ardı arkası kesilmez.
Vallahi kafam karıştı Bundan 2-3 hafta önce 16.850 ye vermedim aracımı ama yakın zamanda Ankara iline tahinim çıkacak arabamdan bir sıkıntım yok 210 km yi gördüm daha da gidiyordu motoru diri kliması gıcır gıcır çalışmayan aksamı yok ama yarın bir gün satmak istersem bu fiyata Ankarada-Ege de gitmez diye korkuyorum. Takas konusu adamın aklında yoktu aslında bilindik hikayeler paraya ihtiyacım var vs. gibisinden ama arkadaş okul müdürü oldugu icin sözüne itimat ettim ben de arkadasıma satarım arabayı dedi ya da sen sat peşin para alayım gibi sözler etti aslında satıp peşin para versem belki 18000 tl ye alabilirim arabasını ama bilmiyorum 3-5 gün vaktimiz var iyi bir araştırma yapmam gerekiyo.
honda satacaksan bence izmitte sat, hindistanda buda ne ise, izmitte honda o dur.
toyota her an cebinde paradır, audiyi aylarca satamazsın. sen gel atilla amcanı dinle bu işten vazgeç yarın birgün dua edersin.